април 28, 2024

Зад решетките: Закопчаха две от звездите на чалгата

Оковани в белезници се оказаха двама от любимите изпълнители на България

https://kliuki.net/kliuki/zad-reshetkite-zakopchaha-dve-ot-zvezdite-na-chalgata/212002 Kliuki.net
Зад решетките: Закопчаха две от звездите на чалгата

Галин и Константин се озоваха зад решетките. Полицаите бяха щастливи да ги видят по този начин. Почитателите от своя страна се притесниха доста да видят своите любимци така изпаднали, без да знаят какво се случва с тях.

За щастие става дума за дуетен проект между двамата. Очаква се премиерата му да бъде още в петък тази седмица 3 ноември, в онлайн канала на Алфа Мюзик . Кратко промо на клипа се върти в социалните мрежи.

„Викайте полиция“ е озаглавена новата песен. Във видеото ще видим Галин и Константин в ареста, а на преден план е танцуващ полицай.

Коментарите  за видеото не закъсняха. Чалга маниаците го очакват с нетърпение. Запознати издават, че Галена също ще участва във видеото.

„Ще се пие много на тази песен“, “Ще е нещо уникално да видим дует между Константин и Галин“ – са само част от коментарите в Инстаграм, а анонсът събра 19 хиляди харесвания. Не липсваха и критики, като някои ги обвиниха, че правят само кавъри.

Очаква се това да бъде хитът на коледните празници, Константин  и Галин са любимци на родната публика, а комбинацията с Галена гарантира успех.

 

Източник: blitz.bg