юли 27, 2024

Задава ли се четвърто дете: Емилия се появи със закръглено коремче (СНИМКИ)

Бременна ли е изпълнителката?

https://kliuki.net/kliuki/zadava-li-se-chetvarto-dete-emiliya-se-poyavi-sas-zakragleno-koremche-snimki/224584 Kliuki.net
Задава ли се четвърто дете: Емилия се появи със закръглено коремче (СНИМКИ)

Снимки на Емилия от едно от последните й участия породиха слухове, че отново е бременна. На кадрите певицата е с розова пола с висока талия, на които се вижда изпъкнало коремче. Феновете са единодушни, че  нещо се случва.

От обкръжението на фолкдивата мълчат и нищо не коментират. Припомняме, е преди месеци се заговори за раздяла между Емилия и Джордж Башур, но навръх рождения си ден, 21 март, показа, че с Башур се носят на крилете на любовта. Може би изпълнителката иска да се разбере в крайна сметка, че не само съпругът й си е при нея у дома, ами и че ще стават отново родители?

Бизнесменът обожава щерка си, а и изпитва огромно уважение към Емилия затова, че не само му роди дете, но и бе до него в най-тежкия му момент, когато изгуби сина си Феди в катастрофа. Затова и Жорж направил всичко, за да остане в добри отношения с Емилия.

Двамата сключиха брак през 2018 година. Малко по-късно се роди дъщеря им Жоржина. От бизнесмена Коко Динев изпълнителката има още две деца, с когото се разделиха преди години заради многобройните му изневери.

Източник:  hotnews.bg