September 20, 2024

Завърна се с 10 килограма отгоре: Хищната хиена Петра взриви столична дискотека

Преди години певицата се отказа от звездната си кариера и замина за Кипър, където отвори ресторант

https://kliuki.net/kliuki/zavarna-se-s-10-kilograma-otgore-hishtnata-hiena-petra-vzrivi-stolichna-diskoteka/210494 Kliuki.net
Завърна се с 10 килограма отгоре: Хищната хиена Петра взриви столична дискотека

Помните ли певицата Петра, която изпя хита „Хищна хиена“? Ето, че се завърна в България и направи изненадваш концерт на гей парти. Някогашната звезда е видимо напълняла и остаряла. Факт е обаче, че умее добре да забавлява публиката.

Това е първото участие на Петра след 20 години извън България.  След близо две десетилетия тя се завърна с гръм и трясък и бе посрещната с бурни овации от публиката. Можем да кажем, че кариерата й е възродена. А дали ще издаде нова песен, ще разберем съвсем скоро.

Петра искрено се забавляваше сред своите фенове. Бе облечена във впит черен гащеризон, който допълнително подчертаваше колко е надебеляла и с вързани на опашки коси.  Тя бе  специален гост на тематично парти на ЛГБТ движение за равноправие. Очевидци разказваха, че е била най-правилният избор за вечерта.

Припомняме, че Петра бе една пот култовите чалга изпълнителки на 90-те години. Хитове като „Хищна хиена“, „Пачки“ , „Командира“ все още се пеят по българските купони.

Източник: blitz.bg