юни 23, 2024

Жени Калканджиева унизи Нанси: Никой не я помни

https://kliuki.net/kliuki/zheni-kalkandzhieva-unizi-nansi-nikoy-ne-ya-pomni/143709 Kliuki.net
Жени Калканджиева унизи Нанси: Никой не я помни

Жени Калканджиева смята, че днешните миски се интересуват единствено да се снимат по списания за престиж

Жени Калканджиева захапа много сериозно Мис България 2014 Нанси Карабойчева. Някогашната шеста по хубост в света разкритикува остро днешните манекенки, че се интересуват от короната единствено и само с цел престиж. И за да се снимат по списанията.

[caption id="attachment_70901" align="alignleft" width="300"]Жени Калканджиева нападна Нанси Карабойчева Жени Калканджиева нападна Нанси Карабойчева[/caption]

В разговор с Мис България 2000 Маги Вълчанова, Жени Калканджиева изтъкна, че е възмутена от липсата на каквато и да е отговорност в сегашните носителки на престижната титла Мис България. Помолена да назове име, шефката на Визаж директно каза това на блондинката от село Юнаците. И то как само го каза! "Ето тази, новата Мис, Нанси ли беше. Ами че тя вече е забравена", изцепиха се Жени и Маги пред камерите на "Жените говорят" по ТВ7.

И двете бяха категорични, че между носителките на титлата от преди години и сегашните има огромна разлика. "Една Мис България трябва целогодишно да се занимава с благотворителност, да защитава каузи. А не да се чуди за кое списание по-напред да се снима", избесня Жени Калканджиева в ефира. И допълни, че проблемът е, че се избират прекалено малки момичета за Мис България, които изобщо не са отговорни към короната и задълженията си.

А това неминуемо води до бързото им забравяне от феновете.