май 01, 2024

Йълдъз от „Опасно изкушение“ на върха на щастието: Посрещна първото си дете

Заедно със съпруга си разкриха пола на бебето

https://kliuki.net/klyuki-ot-serialite/yaldaz-ot-opasno-izkushenie-na-varha-na-shtastieto-posreshtna-parvoto-si-dete/220964 Kliuki.net
Йълдъз от „Опасно изкушение“ на върха на щастието: Посрещна първото си дете

Една от най-популярните турски актриси – Еда Едже, по известна като Йълдъз от „Опасно изкушение“, стана майка за пръв път. Припомняме, че през миналата година вдигна пищна сватба с баскетболиста Бурахан Тунджер. Еда, която се омъжва цели 9 пъти на екран, бе избрала булчинска рокля от чуждестранна модна къща. Сватбата се състоя на брега на морето.

Двойката има момиченце и е на върха на щастието. От баскетболния отбор на Бурахан поздравиха двойката за посрещането на първото им дете. В изявлението се казва: „Пожелаваме дълъг живот, пълен със здраве и щастие, на Мина Ипек, дъщерята на нашия уважаван атлет Бурахан Тунджер и неговата любима съпруга Еда Едже Тунджер, и от все сърце поздравяваме семейството им. Добре дошла в семейството на Галатасарай, Мина Ипек Тунджер“.

Звездата на Еда Едже изгрява в турския сериал "Опасно изкушение". Йълдъз една от участващите, провокирала дългия му живот. В разговор в Instagram, тя издава някои новини от задкулисието на проекта. Попитана за ролята на Йълдъз, тя признава, че на по-късен етап при изграждане на образа,  започнала да залага на импровизацията в играта си. Еда Едже осигурява този успех, придавайки на героинята си комични нюанси.

Източник: telegraph.bg