април 27, 2024

Като две капки вода: Кого изкопира Емилия?

Певицата обяви дългоочаквана новина, но не предизвика вниманието на феновете

https://kliuki.net/kuriozi/kato-dve-kapki-voda-kogo-izkopira-emiliya/212806 Kliuki.net
Като две капки вода: Кого изкопира Емилия?

Емилия пусна снимка, на която е досущ като Галена, на която целият фолк подражава. Лицето й е смугло и издължено, с подчертани скули и скулпториран нос и няма нищо общо с истинския. Твърде тъмните й коси допринасят за изключителната прилика  с Галена.

Емилия сподели, че албумът й “TURBULENCE” е вече готов. Според нея това ще е най-хитовият й проект. ”Ела,Хабиби”,”Пак ще се броиш”,”Алкохол”,”Единствено”,”Друг живот”,”Българи-Юнаци”-все песни, любими на меломаните.. Разказва, че дълго е работела над песните от албума.

„Благодаря ви, че ви има, чувствам се прекрасно в този момент!", пише под фотошопираната снимка Емилия.

На останалите снимки в Инстаграм профила си Емилия изглежда нормално - с характерната си усмивка, без подчертаните скули и мъничкия нос. Тя е една от най-харесваните певици в България и няма нужда да подражава на когото и да било, но този път се изложи.

Наскоро стана ясно, че Емилия е най-предпочитания изпълнител за дуетни песни от своите колеги. Тя има толкова предложения за съвместна работа, че не й остава време да пусне самостоятелно парче.

„В момента се чувствам най-желана от моята публика, защото вече постигнах това да бъда свободна и то благодарение на моя съпруг. Постигнах вътрешна хармония. Преди винаги трябваше да се съобразявам с това в коя фирма съм“, уточни певицата.

Източник: hotnews.bg