април 27, 2024

Мрежата прегря от негативни коментари: Тази певица е копие на Галена (СНИМКА)

Приликата във външността им подразни феновете

https://kliuki.net/kuriozi/mrezhata-pregrya-ot-negativni-komentari-tazi-pevica-e-kopie-na-galena-snimka/214985 Kliuki.net
Мрежата  прегря от негативни коментари: Тази певица е копие на Галена (СНИМКА)

Пластичните хирурзи правят фолк певиците да изглеждат като клонинги, но по този начин печелят негативни коментари.

На последната снимка, която Галена и Диона качиха, двете са досущ като близначки. А върху тях се изсипа един тон помия от страна на хейтърите, които само чакаха повод да ги изядат с парцалите.

Мрежата  прегря от негативни коментари: Тази певица е копие на Галена (СНИМКА)

Двете бяха на общо участие и показаха колко много си приличат. Бързо бяха попарени в мрежата.

"Не ви е за хвалба фактът, че изглеждате като клонинги. Спрете да се правите еднакви, хората не могат да ви разпознаят", гласи един от коментарите.

"Трудно ми е да намеря разликата между Галена и Преслава, между Емилия и Камелия, както и още няколко от лекия жанр. Но клонинга на Галена сега в лицето на Диона ме порази. Този свят не отива на добре", пише фенка на попфолка.

Диона се опитва да пробие по всякакви начини, но феновете смятат, че не е редно да копира колежките си. Тя не може да се нарадва на успеха на новото си парче, в което пее със Софи Маринова. Песента стана хит за нула време – броячът на ютуб показва по 150 000 гледания на ден. Премиерата на видеото беше на 12 декември.

Източник: blitz.bg