април 27, 2024

Нагли обирджии вързаха Лили Иванова и ошушкаха дома й

Певицата вече не кани гости в дома си

https://kliuki.net/kuriozi/nagli-obirdzhii-varzaha-lili-ivanova-i-oshushkaha-doma-y/215861 Kliuki.net
Нагли обирджии вързаха Лили Иванова и ошушкаха дома й

Лили Иванова е преживяла зловещо криминално посегателство в дома си преди няколко месеца.

Естрадната икона била ограбена в жилището си, а най-ужасяващото било, че крадците нахълтали в апартамента й на столичната улица „Оборище“ посред бял ден, докато звездата още спяла, разкриват хора от най-близкото й обкръжение.

 

Апашите проникнали в дома й през вратата посредством модерно устройство, отключващо жилища за секунди и се заели с тършуване в луксозния й дом в ранните сутрешни часове. Не е тайна, че от десетилетия певицата ляга към 3 ч. след полунощ и обичала за се излежава до обед в леглото.

 

Престъпниците нахълтали с маски в апартамента и я завързали. Тя разбира се останала шокирана от нашествениците, които залепили устата й с тиксо, а един от нападателите спокойно й обяснил да не се съпротивлява, тъй като няма да й направят нищо лошо, а само щели да вземат каквото им е необходимо, след което ще я развържат и ще си тръгнат.

Попитали ошашавената звезда къде държи парите и ценностите си, но след като не получили отговор, продължили „обиска“ на апартамента, но с ръкавици.

Нагли обирджии вързаха Лили Иванова и ошушкаха дома й

В крайна сметка наглеците открили немалка сума пари, но така и не става ясно колко точно, тъй като според някои се касае за над 100 бона, а според други парите били значително повече.

Трети пък твърдят, че апашите останали разочаровани, тъй като успели да задигнат едва 20 бона. Разбира се, взели ска и много златни накити и бижута, някои от които изключително скъпи. Картините, иконите и едрите предмети обаче, били пренебрегнати от нашествениците.

 

Кошмарът бил с продължителност около 20 минути, а най-парадоксалното е, че след удара, крадците почистили старателно следите си с дезинфектант, макар да били с маски и ръкавици, след което разсипали косми от раница, които вероятно били събрани от фризьорски салони.

Това разбира се, се прави с цел да не бъдат засечени следите от ДНК-то им.

 

След „акцията“, апашите развързали певицата и си тръгнали точно толкоз необезпокоявано, колкото проникнали в жилището й.

Малко по-късно шокираната звезда се окопитила и веднага позвънила на свои близки, които моментално извикали полиция. След ужасяващото преживяване Лили вдигнала много кръвното и се наложило да бъде повикан доктор. Тя дори била настанена в болница, за да бъде под лекарско наблюдение в продължение на няколко дни. Заради зловещото преживяване отключила страхова невроза, от която не е успяла да се възстанови напълно и до днес.

 

Тъй като крадците открили много бързо парите, Лили няма съмнение, че те са били пратени в дома й от човек от близкото й обкръжение, който е наясно с всичко около нея. Полицаите, разследващи случай, са на същото мнение.

 

Разпитани са най-близките й хора, но все още няма конкретен заподозрян. По желание на потърпевшата случаят е засекретен и не е оповестен в криминалната хроника По дръзкото посегателство работи СДВР. Мнението на полицаите е, че акцията е дело на някои от най-изпечените и дръзки крадци в София, тъй като всичко било извършено много професионално, а престъпниците били добре подготвени.

 

Певицата буквално била срината от наглия грабеж в жилището й. Здравето й било разклатено седмици наред. След наглото посегателство, тя е ограничила силно контактите си и вече не кани гости в апартамента си.

Източник: Уикенд