април 27, 2024

4 бона билет за концерта на Тони Стораро

Най-скъпите ВИП маси вече са почти разпродадени

https://kliuki.net/liubopitno/4-bona-bilet-za-koncerta-na-toni-storaro/216869 Kliuki.net
4 бона билет за концерта на Тони Стораро

Билетите за концерта на Тони Стораро, планиран за 9 май в зала „Арена София“, накара феновете му да настръхнат. Оказва се, че билетите, които вече са в продажба вървят на цена от 40 до 4 000 лева. Няма грешка или както се казва: Грешката е вярна! Това е горната граница на цената – 4 бона!!! По този начин той надмина дори естрадната прима Лили Иванова.

 

Тук е моментът обаче да отбележим, че тази цена, както си личи отдалеч е за баровци. В нея е включена маса, разположена непосредствено пред сцената, а цената варира в зависимост от категорията на трапезата като например бутилка водка или уиски от 700 мл., по бутилка бяло вино и розе, плато свежи плодове, ядки, 8 бр. безалкохолни напитки и 8 бр. вода.

 

Цената на ВИП билетите, срещу която можете да получите гореизброените екстри е 1500, 2000, 2500, 3000 или 4000 лева. Освен Тони Стораро по повод 25 години певческа дейност на сцената ще се изявят и редица звезди от лекия жанр като Софи Маринова, Галена, Азис, Деси Слава, Фики, Алися, Константин, Емилия, Емрах и гъркът Зефирис Мелас.

 

Масите на цена 4 бона, са ограничен брой – 36, а истината е, че 33 от тях вече са продадени. Бързи сметки сочат, че изпълнителят ще прибере от предстоящия му концерт 114 бона, при това забележете – само от най-скъпите места.

 

Общият брой на ВИП масите е 80 и едва 19 от тях все още не са продадени. Тони ще лапне близо 350 бона само от ложата и още 500 бона от по-евтините места. Като цяло ще се облажи с около 850 бона. И, да, разбира се, че от тях ще трябва да се приспаднат сумите за наем на залата, техника, екип, танцьорки и други консумативи, но ще лапне чисто поне около половин милион лева.

Източник: Уикенд