September 08, 2024

Алекс Раева се сгоди: Показа красив пръстен от яхта

Водещата обикаля в компанията на мъжа си Любомир Палаханов

https://kliuki.net/liubopitno/aleks-raeva-se-sgodi-pokaza-krasiv-prasten-ot-yahta/226973 Kliuki.net
Алекс Раева се сгоди: Показа красив пръстен от яхта

Алекс Раева е на път да сключи първия си брак. За последно ни радваше от екрана на „Денсинг старс“. От връзката с Палаханов има красива дъщеричка, която носи името на баща й – актьора Илия Раев. Любомир има първи брак., но не Алекс е причината за разпада му.

От няколко седмици красивата водеща се е отдала на заслужена почивка и обикаля с Орлин Горанов и жена му Валя. Певецът и съпругата му запознават двамата през 2018 година. Любовта била от пръв поглед.

„Аз направих първата крачка към нашата любов - обяснява Алекс. - Един вид аз го свалих. Ние през годините сме се засичали къде ли не и много пъти, но въобще не сме се забелязвали. Даже когато разбрал, че и аз ще съм на една и съща лодка с него, той казал„Коя? Алекс Раева? Оф, добре, ще я изтърпя няколко дни“. Е, изтърпя ме, горкичкият“, обясни Алекс.

Химията между тях била тема за разговор между всичките им познати. Със седмици не спирали  да общуват. Връзката се развива светкавично.  Месец и половина по-късно Раева вече е бременна с първото си дете Лия, което тази година ще бъде в първи клас.

Източник: hotnews.bg