април 27, 2024

Анелия отново бременна?

Именно отказът да дундурка бебе стана причина за раздялата й с Мартин Данона и Калоян Арсенов

https://kliuki.net/liubopitno/aneliya-otnovo-bremenna/210419 Kliuki.net
Анелия отново бременна?

След като забелязаха оформилия се напоследък корем на Анелия, редица от почитателите й си зададоха въпроса дали е бременна. На последното си участие тя не само изглеждаше видимо наедряла, а и движенията й по сцената бяха значително забавени.

Прави впечатление, че звездата дори не се опитва да прикрие корема си. Именно това навява на мисълта почитателите й, че тя е бременна. За момента певицата нито потвърждава, нито пък отрича мълвата.

 

Всеизвестен е фактът, че брюнетката много иска да дари милионера Любомир Захаринов с наследник, но така и не става ясно дали вече го носи в утробата си. Както е известно, бизнесменът, успял да открадне сърцето й, се занимава с хазарт. Двамата с брат му Марио Захаринов са собственици на верига игрални зали и на едни от най-новите сайтове за залагания.

 

И макар Марио да е мъжът до Бориса Тютюнджиева, тя упорито продължава да крие, че именно той е баща на дъщеря й Магдалена. На практика певицата и Бориса са етърви.

Майката на двамата млади мъже е Димитрина Захаринова, която е бивш директор на НАП-София. Тя бе уволнена от правителството на Тройната коалиция през 2006 г.

Анелия отново бременна?

Анелия отново бременна? - Снимка 2

Анелия отново бременна? - Снимка 3

 

 

Припомняме, че Анелия има една пораснала дъщеря от Коко Динев – Ивон. Захаринов пък има момиче и момче, които са на около 5 и 10 години. Двете деца живеят с майка си, а през уикендите се срещат с него и Анелия, която приемат доста добре.

Певицата много иска да го дари с още един син, вярвайки, че по този начин ще затвърди любовта помежду им и той няма да поглежда други жени.

 

Двамата са заедно от около 2 години. Имаха една по-сериозно раздяла, когато помежду им се намеси Александра Богданска, с която хазартният бос има кратка афера, след която Захаринов отново се върна при Анелия. Навръх рождения й ден преди няколко месеца, когато навърши 41 години, певицата получи предложение за брак от милионера.

 

Припомняме, че само допреди 3-4 години Анелия не искаше и да чуе за бебе и именно това стана причина за раздялата й с Мартин Данона и Калоян Арсенов, които искаха бебе. Само времето ще покаже дали заралийката носи отроче в утробата си и го крие от суеверие.

Източник: Уикенд