април 28, 2024

Анелия разкри тайната за успешната си връзка с бизнесмена Любомир Захаринов

Спрягат шеф Иван Манчев и половинката му Ива Бека за кумове на сватбата на певицата с Любомир Захаринов

https://kliuki.net/liubopitno/aneliya-razkri-taynata-za-uspeshnata-si-vrazka-s-biznesmena-lyubomir-zaharinov/216814 Kliuki.net
Анелия разкри тайната за успешната си връзка с бизнесмена Любомир Захаринов

Оказва се, че за да успее да създаде успешна връзка, фолк дивата Анелия се е подложила на специална терапия при психолог. След дългите години, в които била сама или в най-добрия случай с тайни любовници в леглото й, тя се отчаяла и вече била напът да се примири, че никога няма да бъде щастлива. Затова й се наложило да търси специалист, с който да подсилят женската й енергия, докато хване бъдещия си съпруг – бизнесменът Любомир Захариев.

 

Години наред след развода й с Коко Динев, от когото е дъщеря й, хората се чудеха какво не й е наред на певицата. След раздялата, случила се преди близо две десетилетия, певицата се появяваше много рядко с мъж до себе си, при положение, че не й липсват почитатели. През цялото това време, тя е имала 1-2 връзки, които е обявила официално, но пък продължили твърде кратко време, че да могат да преминат в нещо по-сериозно.

Анелия разкри тайната за успешната си връзка с бизнесмена Любомир Захаринов

Мълвата носи, че всичко това довело Анелия до отчаяние. Тя се чудела какво да направи, за да задържи мъж до себе си. Минала и през съмнението, че вероятно й е направена магия, четяла книги за самопомощ от типа „Как да намерим мъж и да го задържим?“, станала и почитателка на школата на Наталия Кобилкина и Лариса Ренар, които непрекъснато говорят за женската сила. Така установила, че не й липсва женска енергия, но същевременно установила, че мъжката енергия й е в повече.

 

Обикновено тя е свързана със стремежа за кариера и трупане на пари. Факт е, че Анелия е една от най-богатите родни певици, която не само получава добри хонорари, а е и много пестелива и пресметлива. Не харчи почти нищо за скъпи ваканции, както правят колежките й от бранша. Всичко спечелено инвестира в имоти, които отдава под наем, за да й носят допълнителни приходи.

 

Така стигнала до извода, че точно находчивостта и пресметливостта й, й пречат в отношенията със силната половина на човечеството. Затова започнала да ходи на психолог, за да изчисти прекаления стремеж към финансова сигурност и недоверието в мъжете, които й пречели да изгради пълноценни отношения  в личния си живот.

 

Всичко това й помогнало да срещне настоящия си мъж. Макар никога да не е споделяла публично името на психоложката си, преди дни bTV излъчи материал за нея в предаването „Преди обед“, в което специалистката сама се похвали, че Анелия е ходила при нея.

Сами се досещате, че това е в разрез с всякакви етични правила на психолозите, които не трябва да споделят публично информация за клиентите си. Очевидно обаче Анелия няма нищо против това, предвид, че е споделила линк от интервюто в профила си в социалните мрежи. Предполага се, че го е направила от благодарност към психоложката за щастието й със Захаринов.

 

Очевидно бизнесменът също е щастлив с жената до себе си, след като иска целият свят да знае за това. Наскоро Анелия обяви, че предстоящата им сватба ще е пищна, разкошна, с много гости и журналисти, за да я отразят, превръщайки я в едно от най-обсъжданите светски събития у нас. Предвид, че мястото, на което ще се развие целият този разкош, вече е избрано, това означава, че и датата е ясна, но засега двойката я пазят в тайна, както и имената на кумовете. Според мълвата ще им кумуват популярният шеф Иван Манчев и половинката му – бизнесдамата Ива Бека, която от години е една от най-добрите приятелки на Анелия.

 

Двете двойки отбелязали заедно Нова година, а преди време певицата помогнала на приятелката си да официализира връзката си с популярния готвач, пристигайки на партито за рождения ден на Анелия в компанията на Манчев. По този начин тя разкри, че именно той е мъжът до нея.

Източник: Уикенд