September 28, 2024

Анелия си призна: Имам друг

Най-накрая обичаната певица изплю камъчето

https://kliuki.net/liubopitno/aneliya-si-prizna-imam-drug/230931 Kliuki.net
Анелия си призна: Имам друг

Анелия не закъсня с реакцията си, след като бившият й приятел Любомир Захаринов се показа с нова жена и тя доста по-млада от него.

Бизнесменът, който успя да открадне сърцето на Анелия, се занимава с развиване на хазартен бизнес у нас. Заедно с брат му Марио Захаринов са собственици на верига хазартни зали и на един от най-новите сайтове за залагане. Марио е мъжът до Бориса Тютюнджиева, като тя също упорито крие, че именно той е баща на дъщеря й Магдалена. Бориса и Анелия бяха новите светски етърви.

Поредната любовна драма в живота на певицата й подейства доста изтрезвяващо. Тя обикаляше от телевизия в телевизия и разправяше кай е открила любовта на живота  си и ще остарее с него. Съдбата обаче й направи лоша шега.

Дълги години след раздялата с Коко Динев  Анелия нямаше сериозна връзка. Тя стигнала до там, че се записала на уроци при Кобилкина, за да намери правилния мъж. Мислеше, че го е открила в лицето на Захаринов.

Анелия направи нов хит със заглавие „Имам друг“. А дали наистина е така? Съвсем скоро изпълинителката ще разкрие истината.

С новото си парче пък, певицата явно намеква, че е продължила напред след раздялата с Любомир Захаринов, за който тя се сгоди в началото на годината. И явно е твърдо решена да не унива, а напротив - да избере да бъде щастлива

Източник: Blitz.bg