април 27, 2024

Анелия сключва брак

С организацията на събитието се е заел изцяло младоженецът

https://kliuki.net/liubopitno/aneliya-sklyuchva-brak/216058 Kliuki.net
Анелия сключва брак

Броени часове преди Нова година, Анелия призна, че сключва брак с бизнесмена Любомир Захаринов. Събитието ще се случи тази година, а двойката вече е избрала мястото. В предаването „Събуди се“ по Нова тв певицата сподели, че едни отношения винаги трябва да имат надграждане и развитие. Анелия, която на 1 юли навърши 41 години, е със 7 години по-голяма от избраника си. Макар да са сгодени от лятото, едва сега се чуха конкретни стъпки за сключване на брак.

 

Припомняме, че това е втори брак за певицата, която бе омъжена за бизнесмена Коко Динев, от когото е порасналата й дъщеря Ивон. След като се разведе с него, хитовата изпълнителка е имала редица връзки, които обаче упорито отказваше да демонстрира. Поради тази причина появата й в публичното пространство със Захаринов, си бе чиста проба новина. Той също има дългогодишна връзка зад гърба си, както и 2 деца, но до брак не е стигал.

Анелия сключва брак

В професионално отношение той е много далеч от музикалния бранш, макар на последното фирмено парти Анелия да го снима с цигулка, която по всяка вероятност му е хоби. Иначе Захаринов се занимава с верига игрални зали за хазартни игри и онлайн оператор в същата сфера.

 

Анелия остави феновете си безмълвни, когато през лятото показа годежния пръстен на ръката си. „За мен бракът е подпис, но един мъж да даде пръстен на жена, това е отговорност. Семейството и бракът, са отговорност“, сподели Анелия тези дни. Тя призна и че преди връзката си със Захаринов, е имала други приоритети и поради тази причина не се е решавала на брак за втори път, макар явно да се е изправяла през такава възможност, не била готова да поеме отговорност за семейство, отдавайки му се на 100%.

 Очевидно обаче в настоящата си връзка се чувства напълно готова да направи тази съществена крачка.

 

Още в самото начало на тази любов направи впечатление, че Анелия направи големи промени в живота си. Реши се много бързо да напусне голямата си къща в покрайнините на столицата и да се пренесе при избраника си. Освен това преди да срещне Захаринов, певицата бе изявен работохолик, но след това пренареди ангажиментите си така, че да има пълноценно време за нея и половинката й. В този ред на мисли не пропусна да отбележи, че се наслаждава на хармонията, която са успели да постигнат във връзката си с него и децата си. Щастлива е и че двамата са успели да реализират „семейните си мечти“.

 

Сред тях е и сватбата, която плануват да осъществят през настоящата година. „Исках да е в тесен кръг, обаче моят мъж… Той казва: „Аз за първи път се женя и ще го направя точно така, както си го представям – с много приятели, веселие, твои колеги, които уважаваш…“, споделя Анелия, без да издава повече подробности по темата.

 

Единственото, което сподели още е, че са избрали мястото, на което ще сключат брак. Бъдещият съпруг на певицата се е заел с цялата организация на събитието. И въпреки вълнението, че в скоро време ще стане госпожа Захаринова, тя подчертава, че за нея най-важното е връзката й с бизнесмена да е все така силна, да се обичат и подкрепят.

Източник: Уикенд