април 30, 2024

Анелия вдига сватба за чудо и приказ

През новата година Анелия ще мине под венчило с годеника си Любомир Захаринов

https://kliuki.net/liubopitno/aneliya-vdiga-svatba-za-chudo-i-prikaz/215616 Kliuki.net
Анелия вдига сватба за чудо и приказ

Първоначалната идея била сватбата да бъде скромна и само най-близките да присъстват. Захаринов обаче държал на пищно тържество, в което да отпразнуват любовта си. На него ще има много гости, включително и журналисти. Двамата са избрали място, където да си кажат „да“.

За изпълнителката подписът е изключително важен и тя не гледа с добро око на тези, които живеят без брак. За нея даването на пръстен е отговорност. Най-важното в живота е семейството, дома и работата й. Тя споделя, че  е успяла да постигне баланса, за който винаги е мечтала.

Анелия има вече един неуспешен брак зад гърба си, както и годеникът й. През 2003 година тя се омъжва за бизнесмена Коко Динев. Двамата имат дъщеря Ивон. Преди години Анелия отрече спекулациите, че Емилия, с която Динев заживя след това, е причината за раздялата им.

Тя не си спомня с добри чувства за този период от живота си. Определя го като изключително труден и емоционален. Прекарала изключително тежка бременност. Лежала за задържане в болницата. Това се отразило на отношенията им. Коко Динев бил неин огледален образ и когато го среща е едва на 19 години.

Източник: hotnews.bg