май 20, 2024

Антоанет Пепе и Иво Карамански са в очакване на дъщеря

За момента все още не са избрали име

https://kliuki.net/liubopitno/antoanet-pepe-i-ivo-karamanski-sa-v-ochakvane-na-dashterya/223030 Kliuki.net
Антоанет Пепе и Иво Карамански са в очакване на дъщеря

Инфлуенсърката Антоанет Пепе и Иво Карамански дадоха първото си интервю като бъдещи родители. Както е известно, Антоанет е в очакване на четвъртата си рожба, която е плод на любовта й с наследника на Кръстника на българската мафия.

 

От разкритията стана ясно, че новото звездно семейство е в очакване на дъщеря. Майката на Иво Карамански-младши – Нели Атанасова – Сано се оказа доста суеверна и е забранила на Антоанет да пазарува преди появата на бебето на бял свят.

 

В този ред на мисли Антоанет споделя, че им е забранено да купуват каквото и да било за рожбата им заради суеверието в семейството. Знаят какво искат, но за момента не купуват абсолютно нищо. Иво пък подчертава, че бебето не е било планувано, а просто се е случило. Признава, че колкото повече расте коремът на инфлуенсърката, толкоз повече осъзнава, че ще става баща. Родителите му също се вълнуват. Те дори възприемат останалите три деца на Антоанет като свои внуци.

За осем години инфлуенсърката забременя цели четири пъти, при това от трима мъже, което е абсолютен рекорд. С такъв не може да се похвали дори Благо Джизъса. 

На въпроса дали се готвят за големия ден, Иво побърза да отговори, че бащата на любимата му вече е сложил агнето, а Антоанет побърза да го скастри, уточнявайки, че ставало въпрос за бебето.

 

За момента двойката все още не се е спряла на конкретно име за детето или поне не желаят да го споделят на този етап.

Източник: Уикенд