September 16, 2024

Антонио: Никога не съм бил любовник на Азис

На този етап Краля на попфолка не е коментирал темата

https://kliuki.net/liubopitno/antonio-nikoga-ne-sam-bil-lyubovnik-na-azis/229572 Kliuki.net
Антонио: Никога не съм бил любовник на Азис

Младият певец Антонио разкри истината за близостта си с Азис. Той е категоричен, че никога не е бил любовник на мъж и никога няма да бъде такъв. Тези разкрития той направи в онлайн риалитито „Къщата на инфлуенсърите“ като даде да се разбере, че от Краля на попфолка е приемал само уроци по пеене и съвети за професионалните си изяви. Предполагаемата им любовна връзка, за която се говореше от миналата година, та чак до началото на тази, била единствено пиар акция.

 

Той разкрива, че стигнали до това решение с предишния му екип, и разбира се с изричното съгласие на Азис, но не съжалява – така са го приели, така са го направили. Смята, че е било добър вариант името му да се чуе бързо, а и Азис му дал страшно много в живота – уроци, съвети, как да се държи пред хората, уважение най-вече към хората, а и уроци в пеенето.

Младият изпълнител си дава сметка, че още дълго време името му ще бъде свързвано с въображаемата му връзка с Азис, нищо че е била само пиар ход. И как иначе, предвид, че докато вървеше рекламната им кампания, двамата бяха неразделни и споделиха провокативни общи снимки.

 

„Не си падам по мъже. Контактите ми са единствено с жени“, категоричен е напереният ром.

Не е ясно обаче какво мисли Азис по този въпрос, тъй като до момента не е коментирал отношенията си с младия му колега. Според запознати обаче, оправданията на Антонио никак не се нравели на Краля на попфолка. Освен това, те напомнят, че в един момент Антонио дори живеел в апартамента му – вероятно за да получава среднощни уроци по солфеж…

Източник: Уикенд