април 27, 2024

Азис пътува комфортно с „Майбах“ за половин милион лева

Мълвата носи, че Костинбродският славей си е купил имот в центъра на София

https://kliuki.net/liubopitno/azis-patuva-komfortno-s-maybah-za-polovin-milion-leva/220183 Kliuki.net
Азис пътува комфортно с „Майбах“ за половин милион лева

Като истински олигарх се придвижва Кралят на фолка Азис. Най-голямата родна звезда на фолка използва за транспортния си комфорт „Майбах“ на стойност половин милион лева. Черната на цвят лимузина изглежда като току-що излязла от фабриката в Германия.

 

Преди броени дни Костинбродският славей бе засечен да се разхожда в компанията на двама мускулести мъжаги в центъра на София. Според мълвата певецът си е купил жилище в споменатия район, но дали е така, той си знае най-добре. За пешеходната си обиколка певецът бил пременен с тъмносиньо яке с качулка, съчетано с бейзболна шапка.

Сподвижниците му също били заложили на спортно облекло – анцузи и суитшърти. След като мъжката компания изминала в бързо темпо няколкостотин метра, се насочили към луксозното возило на чалга идола.

 

Веднага щом се настанил на предната дясна седалка в луксозното возило, Азис извадил електронна цигара и засмукал жадно мундщука й. Напоследък дългогодишният пушач е минал на новите технологии, задоволяващи никотиновия глад.

 

Едва ли някой ще отрече, че през последните няколко години, Азис е изключително успешен – вади хит след хит, а тарифата му за участие отдавна е изхвърчала в небесата – 20 бона. Освен това подбира изключително внимателно сценичните си ангажименти, появявайки се само на отбрани места.

 

Изпълнителят получи покани за участие от всички риалити шоута, но втрещи продуцентите си с изискването за хонорар в размер на 1 млн. лв.

Източник: Уикенд