април 27, 2024

Балконът на Симона Загорова се стопи

Феновете й са разочаровани от липсата на пищен бюст

https://kliuki.net/liubopitno/balkonat-na-simona-zagorova-se-stopi/206342 Kliuki.net
Балконът на Симона Загорова се стопи

Едва ли някой ще се изненада от твърдението, че Симона Заговора никога не е била слаба.

 

Дори когато се е подлагала на зверски диети, тя пак е оставала леко закръглена, което много се харесваше на феновете й. Не един и двама са точели лиги по нейните съблазнителните форми. Освен това 26-годишната дъщеря на Глория има доста пищен бюст, при това естествен, с какъвто много малко фолк певици могат да се похвалят.

 

Балконът на Симона Загорова се стопи

Мълвата носи, че обиколката, която Симона пъчи с гордост години наред, е била цели 120 сантиметра. От нея в момента обаче не е останала и следа. В последните месеци наследницата на Глория се е стопила драстично и за пръв път в живота й може да каже с чиста съвест, че е слаба.

 

При ръст от 175 см., Симона се радва на манекенски мерки, но бюстът й тотално е спихнал.

Поне това се вижда от последните клипчета, които певицата е публикувала в социалните мрежи. Тя позира по бански, хвалейки се със стройна  фигура и дълги крака. Но чашките на горнището й са почти празни. Ако не бяха подплънките, дъщерята на Глория щеше да изглежда съвсем плоска.

 

Когато носи дрехи, това не личи, защото тъпче сутиените си с подплънки. Банският обаче вади всичко на показ. Ако иска да запази стройната си фигура и в същото време да се радва на предишния си бюст, Симона ще трябва да последва примера на майка си и да сложи силикон.

 

Преди имплантите в гърдите си Глория беше плоска като дъска. Дъщеря й обаче е наследила формите на своята баба. Години наред те бяха нейна огромна гордост и младата певица не спираше да повтаря в публичните си изяви, че хубавата жена трябва да е пищна. Явно това са били празни приказки, с които се е опитвала да оправдае излишните си килограми.

 

След като роди тя започна да се подлага на сериозни диети, споделяйки, че уж била отслабнала с 23 килограма броени месеци след появата на бебето. Никой не й повярва, защото Симона имаше достатъчно участия пред публика, за да е ясно, че на живо изглежда двойно по-едра, отколкото на обработените снимки, които публикуваше в социалните мрежи. Сега обаче загубата на килограмите е факт, както и спихването на бюста.

Източник: Уикенд