юни 16, 2024

Бънджи скокове стреснаха любими двойки от “Един за друг” (Светослав и Сияна и София и Тихомир драпат към елиминация)

С неочаквано предизвикателство трябваше да се справят влюбените от най-романтичното риалити в родния ефир

https://kliuki.net/reality/bandzhi-skokove-stresnaha-lyubimi-dvoyki-ot-edin-za-drug-svetoslav-i-siyana-i-sofiya-i-tihomir-drapat-kam-eliminaciya/223064 Kliuki.net
Бънджи скокове стреснаха любими двойки от “Един за друг” (Светослав и Сияна и София и Тихомир драпат към елиминация)

Екипът на предаването реши да ги изправи срещу страховете им и да им постави задачата да скочат от високо. За целта участниците бяха позиционирани на висяща платформа, която се издигаше на 35 метра над земята. На финала на предизвикателството ги очакваше сумата от 5000 лева, като всяка секунда колебание и страх буквално изяждаше въпросните пари. Някои от тях категорично отказаха да скочат, което автоматично увеличи шансовете им да отидат на елиминации.

Брокерът Светослав и нежната му половинка Сияна бяха сред “късметлиите”, които не съумяха да се справят със задачата. Въпреки че Сияна е определяна като най-големия стратег в предаването, тя не успя да преодолее страха си, което автоматично нареди нея и мъжа ѝ сред потенциалните играчи, борещи се за оставане. София също не се справи с предизвикателството и двамата с Тихомир имат сериозен шанс да се разделят с играта.

За щастие, останалите двойки не се стреснаха от идеята и добавиха сериозни суми към капитала си. Най-добре със скачането се справиха Елизабет и Йордан, следвани от Михаела и Венцислав и Петър и Галена. И тъй като адреналинът в шоуто явно им дойде в повече, от екипа бяха намислили да ги развеселят с караоке в компанията на легендата Васил Найденов.

Източник: vesti.bg