October 19, 2024

Башар Рахал категорично отказва да стане баща отново

Плановете им за бъдещето са коренно различни

https://kliuki.net/liubopitno/bashar-rahal-kategorichno-otkazva-da-stane-bashta-otnovo-2/232317 Kliuki.net
Башар Рахал категорично отказва да стане баща отново

Въпреки сериозната възрастова разлика, от няколко месеца Башар Рахал е в близки отношения с колежката си Любомира Башева – той е на 50, а тя скоро ще навърши 28 години. Башева все още няма деца, докато водещият на „Биг Брадър“ се радва на две пораснали щерки. Запознати издават, че актрисата напирала за бебе, докато актьорът с ливански произход не искал и да чуе за това. Бил категоричен, че отдавна е приключил с този етап от живота си, но това се оказало сериозно препятствие в настоящата му връзка.

 

Запознати издават, че ако Башар продължи да упорства, отношенията му с Любомира съвсем скоро ще приключат. При все, че двамата много си пасвали като характери, това разминаване в представите им за бъдещето може да изиграе решаваща роля.

Макар да е мъж на средна възраст, Рахал е много далеч от идеята тепърва да свива семейно гнездо, продължавайки с любовните авантюри. Всъщност списъка му с любовни завоевания е доста дълъг. Мълвата дори носи, че е имал връзка и с Мария Бакалова две години, преди да пробие в Холивуд.

 

След развода му с продуцентката Калина, Башар го удари изцяло на живот и изобщо не му пука от това, че подвизите му са широко обсъждани в артистичното съсловие.

Актуалната изгора на актьора е дъщеря на Камелия Игнатова – световна шампионка по художествена гимнастика в ансамбъл, а леля й е златното момиче Лили Игнатова.

 

В детските си години Любомира също се насочила към спорта, но в последствие разбрала, че всъщност актьорството е това, което я влече. Гимнастиката обаче се оказва решаваща за първата й главна роля във филма на Мариан Вълев „Лошо момиче“, заради която се наложило да се върне отново в залата и да тренира цели пет месеца, за да влезе в образа на състезателка по художествена гимнастика. За целта лично я подготвя известната й леля.

 

Любомира Башева е позната за зрителите от малкия екран най-вече от участието й в сериала „Откраднат живот“, където влезе в образа на д-р Чилингирова. Участвала е и в „Под прикритие“, „Мен не ме мислете“, „Ягодова луна“, а с Башар играят заедно в постановката „Отблизо“. Именно общите им ангажименти ги сближили, а палавият актьор разбира се не пропуснал възможността да пофлиртува с чаровната брюнетка, която веднага поддала на ухажването му. И макар колегите им да ги определят като „много сладка двойка“, възрастовата разлика помежду им вече е започнала да оказва влияние.

Източник: Уикенд