май 03, 2024

Белослава излезе от прикритието след пиянската изцепка, организира концерт

В деня на шоуто, цената на билетите скача с десетачка

https://kliuki.net/liubopitno/beloslava-izleze-ot-prikritieto-sled-piyanskata-izcepka-organizira-koncert/221819 Kliuki.net
Белослава излезе от прикритието след пиянската изцепка, организира концерт

След пиянската изцепка, Белослава се завръща на бял кон, организирайки концерт, билетите за който са на цена от 40 лв. Концертът й е насрочен за края на месец май в столичен клуб, където тя по традиция от години прави своите сценични изяви. Тук е моментът да отбележим, че в деня на шоуто, цената на билета скача с 10 лв. 

 

По повод завръщането си, звездата е заложила на променена визия, но пък е запазила емблематичните си къдрици като същевременно се е отказала от светлите тонове в косата й и тя вече е тъмнокестенява.

 

Два месеца преди новината, че Белослава смята да се завърне на сцената, тя съобщи, че пуска на плоча първия си албум, записан преди цели 19 години. Седмица преди обявяването на концерта пък пусна и нова песен с клип, която зарадва почитателите й.

 

Завръщането на певицата се случва медец и половина преди рождения й ден през юли, когато ще отбележи юбилея си. Всички се надяват рождения й ден да мине по-леко в сравнение с предишния, който се оказа фатален за нея. Припомняме, че именно тогава, тя бе заловена да шофира в нетрезво състояние, след като бе празнувала. Дори съществуваше риск да бъде вкарана зад решетките заради 1.25 промила алкохол в кръвта, отчетени от теста с дрегер.

 

Тя обаче се размина само с 4-месечна условна присъда с 3-годишен изпитателен срок и 6 месеца лишаване от управление на МПС, както и 150 лв. глоба. По-леката присъда бе в резултат на това, че певицата сама поиска споразумение с прокуратурата като се признала за виновна и заявила, че съжалява за случилото се. 

 

След ареста Белослава прекъсна всичките си сценични изяви, а от снимките, които понякога публикуваше в социалните мрежи изглеждаше, че не изкарва времето си толкоз зле – много ог тях бяха на морски бряг, а други от ски ваканции. В средата на ноември пък дъщеря й Божидара я направи баба, дарявайки я с внучка, която носи името Рая.

Източник: Уикенд