май 01, 2024

Белослава продаде бутиковия си хотел на морето на мастит украинец

Вероятно ще премести бизнеса си в южната ни съседка

https://kliuki.net/liubopitno/beloslava-prodade-butikoviya-si-hotel-na-moreto-na-mastit-ukrainec/208664 Kliuki.net
Белослава продаде бутиковия си хотел на морето на мастит украинец

Преди няколко дни певицата Белослава и съпругът й – художникът Евгени Йонов, продадоха бутиковия си хотел с прилежащ към него ресторант „Вила Арте“ в курортното селце Лозенец. Предстои сделката да бъде изповядана пред нотариус.

 

Двуетажната сграда в средиземноморски стил вече е собственост на мастит украински бизнесмен. При все, че официалните параметри по сделката се пазят в тайна, близки до къдрокосата певица твърдят, че е изтъргувала „Вила Арте“ за 3.5 млн. евро.

 

Срещу тази сума купувачът получава двуетажна сграда с 10 стаи със собствен санитарен възел, три от които – с тераси с гледка към морето. Двор от 4 декара с прилежащ към него външен басейн, собствена овощна градина, лозе с различни сортове грозде, както и напълно

 оборудван ресторант.

 

Украинският бизнесмен има голямо семейство и не купува бутиковия хотел с цел да продължи бизнеса, а за да го превърне в своя лятна резиденция. Той планира да се нанесе в имота в началото на следващия месец.

Новият собственик няма да получи работите на световно признатия български скулптор Павел Койчев, които красят парадния вход на „Вила Арте“, както и десетките ценни картини на стари майстори, окачени по стените на хотела. Съгласно договорката, всички произведения на изкуството ще бъдат прибрани от Белослава и съпруга й Евгени Йонов.

 

Изненадващата сделка породи лавина от слухове заради обстоятелството че само преди 2 месеца певицата бе арестувана за шофиране в нетрезво състояние навръх 50-ия си юбилей. Тя е с повдигнато обвинение от Софийската прокуратура за шофиране с над 1,2 промила алкохол в кръвта, което се наказва със затвор от до 3 г., а шумният медиен скандал, съпроводил ареста й, я  постави в непривичната за нея светлина на „аморален закононарушител“.

 

Близки до певицата твърдят, че именно пиянската й  афера я е подтикнала към продажбата на хотела в Лозенец, който тя и съпругът й изградиха от основи и където тя прекарваше лятото си от 2006 г. насам.

 

Мълвата понесе, че джаз изпълнителката е в тежък развод с мъжа си и поради тази причина двамата продават общия бизнес. Близки до Белослава обаче категорично отрекоха слуха, че тя се разделя със съпруга си. макар той да имал авантюра с по-млада жена, вече всичко е приключило. Нейни колежки разкриват, че тя най-накрая е решила да послуша съвета на мъжа си да продадат бутиковия хотел в морското селце Лозенец и да преместят бизнеса в съседна Гърция, където прекарват летните си ваканции все повече нашенци.

 

„Белослава и Евгени вече купиха 20 декара маслинова гора на остров Лимнос, както и малка къща с голям двор на един от заливите в западната част на острова където плажовете са с хубав и ситен пясък, а водата на Егейско море - кристално чиста. Там двамата ще стартират нов семеен туристически бизнес.

По всяка вероятност ще пренесат концепцията на „Вила Арте“ на Лимнос – този остров е посещаван от богаташи от цял свят, тъй като е с все още диви плажове си е незасегнат от масовия туризъм. Пък и там сезонът е цели 5 месеца – от началото на май до края на септември“, разказва запознат с бъдещите житейски планове на джаз звездата с все още несъсипан от алкохола кадифен глас.

 

Белослава продаде бутиковия си хотел на морето на мастит украинец

Въпросният източник издава, че малко след излизането на Белослава от арестантската килия на Шесто РПУ в София, тя е отпрашила с мъжа си към гръцкия остров Лимнос за серия от огледи на парцели в регулация. Информацията се потвърждава и от публикувана снимка във фейсбук в профила на Евгени Йонов от 26 август, на която художникът позира заедно с певицата пред семейния кемпер, а обозначената локация е остров Лимнос.

 

Неофициално се твърди, че певицата е обявила за продажба и софийския си ресторант „Ателие“, намиращ се в района около „Оборище“, на една от най-скъпите улици – „Асен Златарев“. До този момент обаче нямало кандидати да купят заведението, тъй като потенциалните клиенти настоявали да сложат ръка върху цялата сграда, а не само върху приземния етаж, където се помещава заведението.

 

Колегите й от музикалните среди шушукат, че Белослава отдавна обмисляла да се премести в Гърция, където да прекарва летните месеци със семейството и приятелите си, а пиянската изцепка ускорила нещата. Като нищо да се окаже, че това е било необходимото зло, за да отвори нова страница в живота й на 50-годишна възраст, коментират още те.

Източник: Уикенд