април 28, 2024

Бони проговори за най-тежкия момент в живота си

Певицата си спомни за най-тежката загуба в живота си

https://kliuki.net/liubopitno/boni-progovori-za-nay-tezhkiya-moment-v-zhivota-si/216455 Kliuki.net
Бони проговори за най-тежкия момент в живота си

Бони говори откровено за връзките, загубите, кариерата и болката от смъртта на родителите си. Изпълнителката няма партньор в момента до себе си, но е сигурна, че ще има голяма любов в живота си. Мечтае си за отговорен мъж.

За нея любовта е най-важният фактор в живота й. Заявява: “Колко много песни съм изпяла и всичките са любовни. Колко много любови съм имала…”

Искам мъжът до мен да е отговорен. Той да споделя моята професия, колкото и да му е трудно.  Не съм молила за любов, но съм плакала за любов. Била съм изоставяна, но после са плакали да се върнат. Тогава обаче аз вече не плача. Имала съм и много истински любови и съм обичала много, и любовта ми все още е толкова истинска и трайна” – категорична е Бони.

Тя разказа и за най-голямата загуба в живота си, а именно смъртта на майка й. Три години не успяла да се възстанови.

„Винаги съм знаела, че моята майка има гастрит, а то се оказа, че имала рак. Какво ли не направих. Вярвах, че ще я излекувам, не успях. Нито пари, нито слава, нито връзки, нямаше нещо, което може да я спаси. Казваше ми „На мама черната маслинка”. След това си отиде и баща ми” – спомня си изпълнителката.

Източник: Нова телевизия