September 19, 2024

Броени дни след сватбата: Сашо Кадиев се появи с бившата си

Първият учебен ден прави чудеса

https://kliuki.net/liubopitno/broeni-dni-sled-svatbata-sasho-kadiev-se-poyavi-s-bivshata-si/230511 Kliuki.net
Броени дни след сватбата: Сашо Кадиев се появи с бившата си

Сашо Кадиев се събра с бившата си жена – салса танцьорката Таня Тончева. Дъщеричката им Катерина прекрачи за пръв път вратата на училището и това бе повод двамата родители да се съберат.

Малката Кати радва не само Кадиев, а и баба си Катето Евро, на която е кръстена. Детето учи в елитно софийско частно училище.

Новата му жена Ивелина Чоева не е присъствала на събитието, въпреки че се разбира прекрасно с детето. Припомняме, че миналия месец Мамин Сашко и Ивелина сключиха брак на пищна церемония със звездни гости в шато Копса край Карлово.

Сашо пък се раздели с Таня едва когато Катерина бе на 5 годинки. Връзката им продължи 5 години. Раздялата им бе бурна, но е била за добро като се има в предвид развитието в живота и на двамата е била за добро.

Таня също има нов партньор в живота си. Той не е известен и не го блазни славата. Има също дете от първия си брак. Тя го е запознала с бившата си свекърва, с която са в много добри отношения. Тя замества нейната майка, която загуби през 2019 година. Година по-късно погреба и брат си.

Източник: blitz.bg