април 27, 2024

Дара изпадна в комична ситуация на Острова

Ще ви изненада с хобитата си 

https://kliuki.net/liubopitno/dara-izpadna-v-komichna-situaciya-na-ostrova/167509 Kliuki.net
Дара изпадна в комична ситуация на Острова

Колкото и невероятно да ви звучи, певицата Дарина Йотова – Дара, обича да пътешества, но забележете – съвсем сама.

Тя е авантюрист по душа, който пази изключитерно забавни спомени от разходките си зад граница. Най-ярките от тях са от Острова, където изпада в изключително комична ситуация, след като изгубила банковата си карта.

Имала участие и решила да остане още три дни, но си изгубила картата. Нямала и пари в брой. Интересното в цялата ситуация е, че й помогнал напълно непознат като й дал 100 паунда. Категорична е, че където и да отиде се среща с добри хора и е много благодарна на Бог за всички тези срещи.

Изненадите от Дара не спират дотук. Тя споделя, че след пътешествията, втората й страст е кулинарията. 24-годишната изпълнителка вече е на „ти“ с приготвянето на шедьоври от модерната кухня, а може да сътвори апетитни ястия и от стария рецептурник.

Категорична е, че в динамичното време, в което живеем, е от особена важност да се погрижим за психическото си здраве, давайки си почивка, в противен случай сме изгубени. 
Споделя, че приготвянето на домашна храна е сред истински любимите й занимания.

Категорична е, че никога не би се подложила на глад, за да вае фигура и допълва, че към днешна дата се грижи за фигурата си с фитнес тренировки. През последните години се запалила и по йогата.
Източник: Галерия

Дара изпадна в комична ситуация на Острова