април 28, 2024

Даяна Ханджиева роди момче на Никулден

Благодари на съпруга си, който бил до нея и не припаднал

https://kliuki.net/liubopitno/dayana-handzhieva-rodi-momche-na-nikulden/214828 Kliuki.net
Даяна Ханджиева роди момче на Никулден

Актрисата Даяна Ханджиева е родила своята рожба като във филм навръх Никулден. Звездата от „Скъпи наследници“ сподели, че е родила момченцето си в частната столична клиника „Св. Лазар“ и раждането е протекло точно по начина, по който Даяна е гледала, че се случва на екран.

 

За разлика от преобладаващата част от родните звезди, актрисата е предпочела естественото раждане, оставяйки бебето само да реши кога да се появи на бял свят. Момчето проплакало в 2.42 ч. на 6 декември, но носи името Антони, както и фамилията на баща си Кристиян Ставрев. Съдейки по думите й оставаме с впечатлението, че таткото също е присъствал на раждането.

 

Даяна Ханджиева роди момче на Никулден

Тя написа, че раждането започнало като по филмите – изтекли й водите и веднага се запътили към болницата, където всичко завършило с „раждането на едно малко чудо“. Момченцето е избрало да се появи на датата на майка си – 6 и в месеца на баща си – декември. Даяна пише, че посрещат малкия Антони с много любов и щастие. Не пропуска да изкаже и благодарности на лекарския екип за грижите, отношението и професионализма. Благодари и на мъжа си, че през цялото време е бил до нея, без да припадне.

 

Припомняме, че Ханджиева съобщи за бременността си навръх 30-ия си рожден ден, когато показа снимки на заобленото си коремче. Макар двамата с партньора й да нямат сключен брак все още, връзката им несъмнено е преминала теста – заедно са от 6 години.

Източник: Уикенд