април 27, 2024

Деси Слава се разголи брутално в новия клип на Азис

Запознати обаче издават, че новата й фигура не се дължи само на усилени фитнес тренировки 

https://kliuki.net/liubopitno/desi-slava-se-razgoli-brutalno-v-noviya-klip-na-azis/167346 Kliuki.net
Деси Слава се разголи брутално в новия клип на Азис


Деси Слава се втали до неузнаваемост и вече осребри новата си фигура в клипа на Азис „Брутален“.

Автор на музиката на новата им песен с кръшен ритъм е Деси Слава, а текстът е съвместна работа на Азис и Филип Алексов.

Не може да се отрече, че блондинката изглежда направо феноменално в клипа. Дори и да има обработка на видеото, то е факт, че Деси Слава промени фигурата си с множество усилени тренировки цяло лято. Борбата на певицата за възвръщане на фигурата й отпреди раждане й отне доста време. 

Като истински приятел, Азис й подаде ръка точно в този труден за нея период и седмици наред тренираше заедно с нея. По всяка вероятност двамата са се мотивирали взаимно. Предвид солидния си опит, той може би е напътствал Деси Слава какви упражнения да прави и как точно да ги изпълнява, за да постигне по-бързо желаните резултати.

Запознати обаче твърдят, че магическото й вталяване не се дължи толкова на усилените тренировки, колкото на употребата на инжекциите за диабетици, с които отслабнаха драстично редица известни личности. Въпреки, че медиците предупредиха, че те водят до ослепяване и дори парализа на по-късен етап, все още голяма част от родните звезди залагат на тях.

Двамата хитови изпълнители са признавали, че когато се чувстват тъжни, не само си говорят по телефона, а и си пеят. Не крият, че им се е случвало дори и да си поплачат. Азис дори призна, че веднъж се обадил на колежката си с молба да му изпее някоя народна песен. Докато тя извивала глас, той отсреща хлипал.
Източник: Уикенд