април 27, 2024

Диона отнесе здрав хейт заради облеклото си

Като рапърка живяла на ръба заради мизерните доходи

https://kliuki.net/liubopitno/diona-otnese-zdrav-heyt-zaradi-oblekloto-si/216915 Kliuki.net
Диона отнесе здрав хейт заради облеклото си

След като Диона извади на показ силиконовите си бомби на едно от участията й, няма никакви съмнения, че фолк певиците си слагат силикон с една-единствена цел – да го показват.

Тя цъфна в дискотека по сутиен и горнище, наподобяващо сако, но с дължина до средата на гърдите й. Така зърната й не останаха скрити за никого от присъстващите.

 

Както е известно ромката си сложи по 350 кубика във всяка гърда преди две години. Тогава ексрапърката и настояща чалгаджийка се изръси 10 бона за интервенцията, която си направи в Турция. Вероятно малцина вече си спомнят, но само година по-рано тя бе заявила, че „силиконът те прави изкуствен и е банално“.

 

В крайна сметка тя е доволна от резултата и не престава да го демонстрира. И тук следва най-голямата изненада – Денислава Сашова, както е истинското й име призна пред феновете си, че е преминала в лекия жанр заради чифт силиконови цици. Пристанала на чалгата единствено заради пари и не крие, че по време на рап кариерата й е живяла винаги на ръба. Едвам успявала да си плати сметките, а заради малкото й участия, се оправяла много трудно с живота.

 

Далеч не може да каже същото към настоящия момент, изявявайки се като чалга звезда. Дори напротив – живее страхотно. Очевидно максимата на певицата е „Всичко на показ!“, съдейки по сценичното й облекло – сменя прозрачния сутиен с червена латексова подобно на рокля и такива ботуши или пък с рибарска мрежа, метната върху сутиена и долното й бельо.

 

И както винаги има доволни и недоволни. Представителите на силния пол се любуват на гледката, докато жените не престават да я хокат, че изглежда евтино и пошло. Тя пък на свой ред си мисли, че всички й завиждат и затова я критикуват. Факт е обаче, че Диона има по-скоро вид на стриптийзьорка или дори на жрица на любовта, отколкото на певица.

Източник: Уикенд