май 02, 2024

Джина Стоева: С бакшиш от Жоро Илиев купих първия си микрофон

Продължава да вярва в любовта, дори и понякога да боли

https://kliuki.net/liubopitno/dzhina-stoeva-s-bakshish-ot-zhoro-iliev-kupih-parviya-si-mikrofon/209078 Kliuki.net
Джина Стоева: С бакшиш от Жоро Илиев купих първия си микрофон

Джина Стоева, чието истинско име е Десислава, е от певиците със запомнящ се глас, а музиката й варира от обработен български фолклор до балкански ритми. Дъщеря й Ивая се появи на бял свят през 2017 г. и е нейно умалено копие. Към днешна дата е навсякъде с нея по участия.

 

На рождения си ден, който отбеляза на 6 септември си е пожелала здраве, както и дъщеря й да е отлична ученичка, любознателна и трудолюбива. Тази година тя за пръв път прекрачи прага на училището и Джина не крие, че вълнението и за двете е било огромно.

 

Споменът й за първата заработена от нея сума вече е избледнял, но отбелязва, че първата солидно заработена сума бил доста щедър бакшиш, оставен от покойния Жоро Илиев. С получените пари още на другия ден отишла и си купила първия й безжичен микрофон, който впоследствие й изкарал доста пари.

 

Джина Стоева: С бакшиш от Жоро Илиев купих първия си микрофон

Несъмнено се чувства успяла жена, защото е постигнала немалко. Разбира се дава си сметка, че винаги може още, но постигнатото дотук е с достойнство, много труд и постоянство, което я кара да бъде горда.

 

Дъщеря й е наясно, че е известна, но въпреки това не пропуска случай да отбележи, че майка й е Джина Стоева. Често пъти е по участия с нея и когато протегне ръчички към микрофона, Джина й го отстъпва и малката пее. Излишно е да споменаваме от кого е наследила този си талант. Вече е научила немалка част от репертоара на майка си. Джина смята, че наследницата й ще е перфектна нейна последователка, защото няма сценична треска.

 

Не се притеснява от старостта, но отбелязва, че е от изключителна важност как остарява човек – трябва да се грижи за тялото и духа си.

Вярва в любовта и отбелязва, че дори понякога да боли, тя е велико усещане.

Източник: Уикенд