април 27, 2024

Елвиса и Емануела довчера се плюха, а днес отново се правят на влюбени гълъбчета

Двамата бяха сгащени да интимничат по време на нейно участие

https://kliuki.net/liubopitno/elvisa-i-emanuela-dovchera-se-plyuha-a-dnes-otnovo-se-pravyat-na-vlyubeni-galabcheta/210832 Kliuki.net
Елвиса и Емануела довчера се плюха, а днес отново се правят на влюбени гълъбчета

Макар доскоро да се кълняха, че никога повече няма да допуснат грешката да се съберат отново Мартин Николов – Елвиса и Емануела, всъщност са подновили отношенията си. казано с други думи – поредните празни приказки от тяхна страна.

 

Доказателство за връзката им е запис от нейно участие в заведение, в което се вижда как Елвиса интимничи с нея пред очите на всички.

Случаен свидетел в заведението направил видеото, което доказва, че страстта помежду им е жива. Очевидно интимниченето му по никакъв начин не притеснява чалгарката, тъй като тя през цялото време не спира да пее и не прави нищо, за да му покаже, че не й е приятно.

 

Разбира се, Емануела за пореден път се опита да излезе суха от водата с твърдението, че този запис е стар, но едва ли някой й вярва, предвид факта, че в него тя изпълнява най-новата си песен „Втори дом“. Стайлингът й – платинено русата коса, също е отскоро. Повече от очевидно е, че клипът никак не е стар.

 

Елвиса и Емануела довчера се плюха, а днес отново се правят на влюбени гълъбчета

 

Припомняме, че допреди броени дни Елвиса бе категоричен, че  за него връзката му с певицата е приключила и не желае да се връща повече към нея. тя също се кълнеше, че няма начин да се събере с него. Очевидно и двамата страдат от тежка форма на раздвоение на личността, предвид думите и действията им. 

Източник: Уикенд