февруари 05, 2023

Емануела разсипа Алекс Сърчаджиева

Не крие, че не е любимата певица на майка си

https://kliuki.net/liubopitno/emanuela-razsipa-aleks-sarchadzhieva/198397 Kliuki.net
Емануела разсипа Алекс Сърчаджиева

Емануела, която наскоро отбеляза 41-я си рожден ден разсипа водещата на предаването „Животът по действителен случай“ Алекс Сърчаджиева.

 

Ако трябва да обобщим интервюто, то ще го определим като бисер до бисер и след това признание.

 

Емануела споделя, че навремето подписала продуцентския договор без знанието на родителите й. След като научили й се разсърдили и не й говорили в продължение на 4 години, но на нея изобщо не й пукало. Дори се нахъсвала сама, че искат да й спрат кариерата.

 

Не липсват нахалници, които й досаждат, но тази случка й се е запечатала – свалял я някакъв шишко, когото изобщо не харесвала. Накрая му казала, че като седне, шкембето му опира в капачките и ако трябва да си легне с мъж като него, то по-добре преди това да я убият.

 

Разбира се не липсват и гафове – наскоро пяла на участие с гащеризон, подарен й от приятели за рождения ден. Качвайки се на сцената обаче усетила, че тоалетът й се сцепил отзад, но нямало какво да направи и пяла с дупка на з*дника.

 

Не се притеснявала, че е родила на едва 20 години, тъй като бабата и дядото помагали в отглеждането на сина й. Пропусна да спомене, че бащата на първия й мъж изобщо не се появил на сватбата им. За сметка на това пък компенсира с разкрития за бащата на малкия си син. Споделя, че сега като погледне Димитър Динев и се чуди в какво точно се е влюбила.

 

Твърди, че преди 8 години, когато била с него, бил различен – лъчезарно момче и голям мъжкар. Не живеел в България и нямал това влияние от семейството си, което имал след като се прибрал. Според нея, когато се е родил синът им, Димитър Динев-старши изпаднал в депресия. Признава, че въпреки всичко той е мъжът, когото е обичала най-много.

 

Любопитен факт е, че тя далеч не е любимата певица на майка й. Истината е, че родителката й обожава Емилия.

Източник: Уикенд