април 27, 2024

Емануела се превръща в бледо копие на Натали Трифонова

Би било добре да спре с корекциите, тъй като в противен случай на нея самата ще й е трудн ода се познае в огледалото

https://kliuki.net/liubopitno/emanuela-se-prevrashta-v-bledo-kopie-na-natali-trifonova/215530 Kliuki.net
Емануела се превръща в бледо копие на Натали Трифонова

Изглежда, че фолк дивата Емануела, е обсебена от външността на синоптичката от bTV Натали Трифонова. Вече цяла година певицата се подлага на корекции, за да заприлича на русокосата чаровница. Чалга звездата вече се е превърнала в нейна двойница, само че от пръв поглед личи кой е оригиналът и кое е копието.

 

Емануела започна да се подлага на трансформации още в началото на годината, когато от брюнетка бавно се превърна в блондинка. Макар русото да е естественият цвят на косата й, феновете й никога не я бяха виждали така. Открай време чалга звездата е с тъмна коса и години наред твърдеше, че светлите тонове не й отиват. За изненада на всички обаче, започна да изсветлява косата си преди известно време. След като първо си направи руси кичури, се превърна и в платиненоруса „Барби“ като Натали Трифонова.

 

Емануела се превръща в бледо копие на Натали Трифонова

Емануела

Промените обаче далеч не спряха дотам и Емануела уголеми допълнително и без това големите си устни, дори смени стила си на гримиране и начина, по който позира пред фотообективите, имитирайки поведението на Натали Трифонова пред камера, докато стигна дотам, че човек трудно би разпознал дали на снимката е певицата или синоптичката.

 

Емануела се превръща в бледо копие на Натали Трифонова - Снимка 2

Натали Трифонова

Прави впечатление, че от оригинала Емануела, не е останало почти нищо – някога тя бе с огромни очи, тънки, но хубави устни, закачлив поглед и симпатично вирнато носле, докато сега устата й е огромна, от която никой вече не забелязва огромните й очи, носът й също е пред изчезване, а и от чара, който й бе природен дар, не е останало нищо.

 

Така и не става ясно на какво се е подложила чалгаджийката, за да постигне промените, които са видни и с просто око, но едва ли някой може да отрече, че вече не прилича на себе си, а на Натали Трифонова. За разлика от певицата обаче, синоптичката застава пред камера с това, което природата й е дала и само го подчертава.

Естественият цвят на косата й е няколко тона по-тъмен от този, с който тв аудиторията я познава, а макиажът очевидно е сред любимите й занимания, но всичко останало, което показва в телевизионния ефир, й е природен дар.

 

Натали не е слагала нито силикон, нито пък хиалурон или пък ботокс, не си е правила и пластични операции. В този ред на мисли, добре би било Емануела да престане с неестествените промени във външността си, тъй като в противен случай в съвсем скоро време на нея самата ще й е трудно да се познае като се види в огледалото.

Източник: Уикенд