October 16, 2024

Eмилия: Бях разделена с Башур

Тежи и, че вече не е близка с Камелия

https://kliuki.net/liubopitno/emiliya-byah-razdelena-s-bashur/232084 Kliuki.net
Eмилия: Бях разделена с Башур

В началото на годината тръгнаха слухове, че Емилия се е разделила с голямата си любов Жорж Башур. Злите езици говорят, че той дори се изнесъл от семейното гнездо и заживял с брокерка. Певицата не коментираше  тези слухове. След това започна яростно да отрича. Месеци по-късно изплю камъчето.

"Човешки неща са това – разделяния, събирания" и специално акцентира, че в момента са заедно, което ще рече, че в миналoто не винаги е било така.

Тя споделя, че родителите й много се нараняват от писанията по неин адрес. Съпругът й също не понася мръсната информация.

Друг факт мъчи известната певица в момента. Тя сподели, че не подържа никакви отношения с Камелия, с която бяха много близки приятелки.

"За съжаление, в близките години почти не се засичаме. Онзи ден се видяхме на общо парти на нашата колежка Лия, където бяхме поканени доста изпълнители. Много хубаво беше, почувствах се като едно време, когато се събирахме често. Сега прекарвам цялото време с децата си, дори приятелки нямам, а преди много се събирахме и поддържахме близки отношения, но сега всеки има много ангажименти и нямаме време за това".

Припомняме, че Камелия е доста заета покрай грижите за сина си Баян през последните години. А също така и не спира с участията.

Източник: hotnews.bg