април 27, 2024

Емилия с шокиращи разкрития за смъртта на Денис Теофиков

Фолк певицата направи смразяващо признание

https://kliuki.net/liubopitno/emiliya-s-shokirashti-razkritiya-za-smartta-na-denis-teofikov/218029 Kliuki.net
Емилия с шокиращи разкрития за смъртта на Денис Теофиков

Емилия даде наскоро интервю, а думите й ще предизвикат сътресение в цялото общество. Тя коментира трагичната и нелепа смърт на младата звезда Денис Теофиков, която потресе цяла България.

"Аз до ден-днешен не вярвам, че той се е самоубил!", заяви Емилия в подкаста на Алпер Чочев.

Тя го описва като много шантаво хлапе. Не успяла да отиде на погребението, понеже била бременна. Доста се чудила дали да пусне последните клипове след смъртта му. Още повече, че във втория клип той насочва пистолет в главата си и това е зловещо. Не било ясно как ще приемат всичко това хората.

„С "Акула" наистина направихме прецедент - половин милион за 24 часа! Беше идея на съпруга ми да бъде като филм, с реплики, а репликите бяха мислени от хора от "Под прикритие". Денис има уникален талант и не го казвам, защото вече не е между живите. Това момче можеше да бъде световна звезда! Не преувеличавам в момента.“ – казва Емилия.

Денис чакал с нетърпение клиповете да се появят;. Певицата се радва, че е имала честта да го познава,

„Има такава максима при нас изпълнителите - каквото пеят, това им се случва. Много е гадно... Знаеш ли какви текстове искам да изпея, след които можеш да си отрежеш вените, но няма да ги изпея, защото аз, каквото пея, това ми се случва.“ – смее се певицата,

Източник: blitz.bg