март 29, 2024

Емилия започна да оплешивява 

Къса се да рекламира „вълшебен“ серум, за който твърди, че го носи постоянно в дамската си чанта 

https://kliuki.net/liubopitno/emiliya-zapochna-da-opleshivyava-2/198074 Kliuki.net
Емилия започна да оплешивява 

Макар да е известна и със солидни финансови възможности и на Емилия не са й чужди някои чисто женски проблеми. 

Самата тя призна, че се е превърнала в поредната жертва на косопада. Тя допълва, че след всяко раждане косата й осезаемо започва да капе, както в момента. Припомняме, че Емилия роди третото си дете през февруари, тази година. Малката Жоржина е кръстена на баща си – бизнесменът Жорж Башур

Бившата изгора на Коко Динев, от когото има две деца е сериозно притеснена от това, че косата й капе. Затова никога не е спирала да търси решение на проблема. 
Наскоро стана ясно, че Емилия рекламира серум за коса, за който твърди, че го носи постоянно в чантата си (както обикновено разиграват в рекламите). Посочва, че когато отиде на фризьор, той втрива първо от въпросния серум в кожата на главата й и едва след това преминава към правенето на прическа. 

Според думите на Емилия, ефектът е видим още след третата седмица. По всяка вероятност тези й твърдения обаче нямат нищо общо с истината, предвид, че известните личности получават солидни суми за рекламата на всевъзможни боклуци, за които твърдят, че са топ.
Източник: Уикенд 
 

Емилия започна да оплешивява