май 11, 2024

Ергенката Мони Зенгинер заряза кючекчийството (Танцьорката с мерак за журналистическа кариера – Видео)

Крачка напред в кариерното си развитие прави една от най-противоречивите кандидатки за сърцето на Евгени

https://kliuki.net/bg-kliuki/ergenkata-moni-zenginer-zaryaza-kyuchekchiystvoto-tancyorkata-s-merak-za-zhurnalisticheska-kariera-video/218058 Kliuki.net
Ергенката Мони Зенгинер заряза кючекчийството (Танцьорката с мерак за журналистическа кариера – Видео)

Последният сезон на шоуто я вкара директно в клюкарските хроники и много от зрителите не спираха да я коментират. Тя даде заявка, че се справя отлично с танците и успява да си вади добри пари от тях. Днес обаче Мони Зенгинер явно е решила да поспре с виенето на тяло и да се преквалифицира в нещо по-печелившо.

Последната информация около нея носи, че се е цанила за външен стажант за “Нова Варна”. Във видео в Инстаграм бившата кючекиня обявява своя първи журналистически обзор и началото на пътя си в журналистиката. Така засега танците, изглежда, остават на заден план и занапред ѝ предстои да се кипри пред микрофона.

Зенгинер влезе в “Ергенът” със сериозна заявка да се докаже както пред Евгени, така и пред зрителите. Впоследствие обаче предизвика негативни реакции към себе си и в крайна сметка не можа да издрапа към сърцето на Генчев. След като сезонът приключи, известно време тя провокираше вниманието, но после сякаш се изгуби от полезрението на зрителя. Желанието ѝ да става журналистка, определено изненада хората. Как ще се справи в неочакваното си ново амплоа, ще видим.

Източник: iwoman.bg