май 08, 2024

Естрадната легенда Маргарита Хранова: Плетките ще трябва да почакат!

Определя себе си като грижовна съпруга, майка и баба

https://kliuki.net/liubopitno/estradnata-legenda-margarita-hranova-pletkite-shte-tryabva-da-pochakat/215599 Kliuki.net
Естрадната легенда Маргарита Хранова: Плетките ще трябва да почакат!

На 20 декември Маргарита Хранова навърши 72 години, но няма никакво намерение да слиза от сцената. Признава, че навръх Нова година има ангажимент в столично луксозно заведение.

Твърди, че за годините си физически общо взето е добре. Радва се на малките неща от живота и е щастлива, че е успяла да достигне до тази възраст.

 

Освен лекарствата за кръвно взема и добавки, за които твърди, че си въобразява, че й помагат. През зимата и есента залага на увеличена консумация на джинджифил и витамини. Гледа всеки ден да има движение и да прави гимнастика.

 

Естрадната легенда Маргарита Хранова: Плетките ще трябва да почакат!

И днес се пита как са успели със съпруга й, който е неин мениджър, да работят и да се грижат за синовете си, но допълва, че и родителите й много им помагали в грижите за тях. Определя себе си като грижовна съпруга, майка и баба. Държала децата си изкъсо, защото искала да са възпитани, стриктни и отговорни и смята, че се е справила успешно с тази задача. Гордее се със синовете си и обича внуците си. Твърди, че е мъжко момиче, което се справя с всичко, но няма време за плетки.

 

Не се страхува от момента, в който ще се наложи да слезе от сцената, тъй като това рано или късно се случва. Смята, че няма да скучае дори и да няма участия, предвид факта, че напоследък я карат да преподава. Дори и да си стои у дома обаче, пак ще си намира занимания. През годините е имала предложение да направи автобиографична книга и напоследък все по-често се замисля по тази тема.

Източник: Уикенд