април 27, 2024

Фънки продължава да кара миникола тип „пича въшка“

Твърди, че вътре не му е никак тясно и е много комфортно

https://kliuki.net/liubopitno/fanki-prodalzhava-da-kara-minikola-tip-picha-vashka-2/212217 Kliuki.net
Фънки продължава да кара миникола тип „пича въшка“

В продължение на петилетка Димитър Ковачев, който е по-известен като Фънки, е неразделен с малката си колица „Смарт“. Макар да е доста едрогабаритен, музикантът се придвижва с мини возилото из София, без да обръща внимание на хорските погледи, които са изумени как изобщо е успял да се напъха вътре.

 

Тези дни музикантът посетил хипермаркет, където паркирал малкото возило с една-единствена маневра. Фънки отново бил заложил на типичните за него широки дрехи, съчетани със задължителния кожен елек.

 

Припомняме, че преди време зевзекът призна, че има колата фотьойл и в допълнение посочи, че късно изкарал книжка – малко преди или след като свършил основната глупост в живота си – да се ожени. И макар да кара „Смарт“-чето бясно, много внимава като види учебна кола.

Фънки продължава да кара миникола тип „пича въшка“

Той обаче е категоричен, че не му пука каква кола кара и подчертава, че за него много по-важна е китарата. Музикантът често може да бъде забелязан да управлява фотьойлчето си с пура в уста. При пътувания извън столицата обаче музикантът се вози на „Audi Q7“.

 

Когато си купил джипа преди няколко години си дал сметка, че е огромен за градски условия и тогава решил да си вземе нещо малко. Още на следващия ден видял обява за продажба на черен „Смарт“ и си го купил. 130-килограмовият музикант твърди, че вътре не е никак тясно и му е съвсем комфортно. Зевзекът отсича: „Хем е с размерите на пича въшка, хем е комфортен!“.

Източник: Уикенд