май 19, 2024

Феновете в шок: Николина Чакърдъкова сподели нещо страшно

Фолклорната изпълнителка направи шокиращи признания за личния си живот

https://kliuki.net/liubopitno/fenovete-v-shok-nikolina-chakardakova-spodeli-neshto-strashno/222929 Kliuki.net
Феновете в шок: Николина Чакърдъкова сподели нещо страшно

Николина Чакърдъкова е била диагностицирана с рак на бъбреците. Обичаната певица открила заболяването след болки в корема. Първоначално не им обърнала внимание.

"Диагнозата е доста неприятна и шокираща. На първи план даваш всичко от себе си да се събереш и да се пребориш, но на втори план започва да тече една мисъл "колко време имам, това ли беше", казва Николина Чакърдъкова в подкаст на Александър влог.

Тя преминала през много интервенции, за да пребори страшната диагноза. Всичко било отстранено, но е имала късмета, че не е плъзнало и в други органи.

Физически не е могла да бъде на сцена дълго време. След първата интервенция лекарите й казали, че може да опита, но без да танцува. Била слаба и изнемощяла, но любовта към песента не я оставя. По време на възтановяването си продължила с участията си.

Към момента Николина следи редовно здравословното си състояние. Освен това тя споделя, че сега на концертите си първият ред от началото до края е зает от нейните лекуващи лекари.

Една от най-обичаните бъллгарски изпълнители е родена през 1969г. в Гоце Делчев. Появява се на професионална сцена за пръв път едва на четиринадесет годишна възраст. През 80-те се утвърждава като солистка в Неврокопския ансамбъл, с него пленява публиката в България, Западна Европа и Канада.

Източник: blitz.bg