април 28, 2024

Флиртаджийката Лора е неузнаваема след корекциите (ФОТО)

Отива на конкурса като на шега, подкрепена от приятелите си

https://kliuki.net/liubopitno/flirtadzhiykata-lora-e-neuznavaema-sled-korekciite-foto/212640 Kliuki.net
Флиртаджийката Лора е неузнаваема след корекциите (ФОТО)

Силиконовата флиртаджийка, която според мълвата ще излезе като победител от „Мастършеф“, е неузнаваема на снимките преди корекциите си. Сравненията между вида ѝ преди и сега потвърждава категорично максимата, че създадената красота от природата, не бива да се променя. Много хора обаче напоследък пренебрегват това правило и резултатът е налице, а Лора е една от тях.

 

Както е известно готвачката от Бяла Слатина започнала с корекциите по лицето си след като била коронована като миска, при това титлата е от Щатите, където не може да бъде обвинена, че е ползвала връзки. През 2016 г., когато Лора е още студентка, решава спонтанно да се включи в конкурс за красота Вис Лято, провеждан в Мартъл Бийч, Южна Каролина. 22-годишната по онова време студентка обаче не споделя по каква работа е била там, но вероятно е била част от така популярните тогава студентски бригади.

 

Флиртаджийката Лора е неузнаваема след корекциите (ФОТО)

Отива на конкурса като на шега, подкрепена от приятелите си, но успява да се пребори за титлата. Вероятно именно този й успех я е окрилил да се реши да продължи с конкурсите за красота и през следващата година, но тогава вече у нас. Обявена е за Мис Северозападна България и заминава за София, където се провежда финалният кръг на състезанието. Превръща се в любимка на публиката, но въпреки това не й присъждат короната. Вместо това короната отива при Тамара Георгиева, а това разпалва грандиозен скандал, защото повечето българи са категорично против нея и искат Лора да бъде обявена за най-красивата българка.

 

Асенова коментира в едно от интервютата си, че всяка жена е красива посвоему, споделяйки, че е благодарна за получената подкрепа и за това, че все пак е успяла да влезе в топ 5 на конкурса. По това време продължава да изглежда по естествен начин, както природата я е създала. Не се отказва от титлата и на следващата година се явява отново на конкурс, но този път на Мис България и я обявяват за Мис България Вселена – една от подгласничките на Радинела Чушева.

 

Флиртаджийката Лора е неузнаваема след корекциите (ФОТО) - Снимка 2

По това време Асенова вече е започнала с промените във вида си и поетапно налива и без това плътните си устни с все повече и повече хиалурон. Към днешна дата те са огромни и стоят абсолютно неестествено на нежното й лице. В изражението й сякаш не е останала и следа от предишното нежно момиче, което е спечелило сърцата на американците само преди 7 години. Освен това е прекалила и със силикона в пазвата си, която заплашва да прелее.

 

Единственото, което е останало от предишната Лора е добре поддържаната й фигура. Тя твърди, че отдавна залага на спорта, заради което може да си позволи от време на време да кривне от правия път по отношение на диетите си. Но това се случва рядко. Сладкото е забранено за трапезата й, а в готвенето си извън шоуто използва само зехтин и кокосово масло.

Източник: Уикенд