април 27, 2024

Фолк легендата Камелия навръх 53-тия си рожден ден: Време е с Цветин да си поговорим сериозно за брак

Двамата с любимия й не са истерични родители и при тях никога няма шаш и паника

https://kliuki.net/liubopitno/folk-legendata-kameliya-navrah-53-tiya-si-rozhden-den-vreme-e-s-cvetin-da-si-pogovorim-seriozno-za-brak/216384 Kliuki.net
Фолк легендата Камелия навръх 53-тия си рожден ден: Време е с Цветин да си поговорим сериозно за брак

При все, че на 10 януари фолк дивата Камелия навърши 53 години, продължава да изглежда толкоз зашеметяващо, че на външния й вид могат да завидят далеч по-млади от нея колежки.

 

Певицата отбелязва, че само веднъж е празнувала шумно рождения си ден, тъй като купонът бил изненада от половинката й Цветин. Тя е на мнение, че този празник е по-интимен и в този ред на мисли е най-добре да си с най-близките си хора. Мислила да избухне за 50-ия си юбилей, но я спряла ковид пандемията.

 

Фолк легендата Камелия навръх 53-тия си рожден ден: Време е с Цветин да си поговорим сериозно за брак

За нея възрастта, са просто едни години, които се въртят, но на 53 се чувства по-различно предвид факта, че през миналата година стана майка, а майчинството е едно от нещата, които много променят жената. Признава, че синът им Баян прилича повече на себе си и това я радва. Още отсега показва голям характер, иска си неговото, преследва го, целеустремен е, наблюдава и анализира.

 

Камелия е от щастливките, на която бабите помагат в отглеждането на отрочето им, а те двамата с Цветин са нощни птици. Признава, че като цяло Цветин е по-спокоен като родител от нея, докато тя в някои моменти е по-сприхава. Не крие, че иска голямо семейство, но допълва, че това е божа работа.

 

Макар с Цветин да са заедно от 26 години, до момента не са успели да сключат брак, макар и двамата да го искат. Камелия предполага, че още не е назрял моментът, но вече трябва да седнат и да си поговорят по-сериозно и конкретно по тази тема. .

 

Близо година и половина от началото на връзката й с Цветин, нямали своя кола и пътували за участия с автобуси, влакове, а и няколко пъти на автостоп. По-късно си купили червено „Ауди 80“. Предпочита половинката й да шофира, но понякога го замества, когато се изморят очите му при нощно шофиране.

 

Признава, че е пробвала всевъзможни режими на хранене, в това число веганство, вегетарианство, суровоядство, но е категорична, че човек трябва да живее живота си без ограничения. Два пъти годишно с половинката й правят гладуване, за да прочистят телата си, но през останалото време от годината не се лишават от нищо. Разбира се и спортуват при всяка възможност. Пълноценният сън също е от огромно значение.

 

Към момента не планира да прави други корекции по лицето си, след като преди 3 години оправи носа си в Турция.

Източник: Уикенд