април 28, 2024

Фолк певицата Киара е сред участничките в „Ергенът“ 3

Включва се в риалитито заради шумната реклама

https://kliuki.net/liubopitno/folk-pevicata-kiara-e-sred-uchastnichkite-v-ergenat-3/214388 Kliuki.net
Фолк певицата Киара е сред участничките в „Ергенът“ 3

Оказа се, че фолк дивата Киара Маджарова се нарежда сред участничките в новия сезон на „Ергенът“ или поне така твърди седмичникът „Филтър“. Бургаската красавица също ще си пробва късмета в свалянето на бизнесмена Александър Младенов, за когото се твърди, че е един от най-успешните предприемачи у нас.

 

Малцина са наясно с факта, че Киара е бивша гимнастичка и има цял куп титли зад гърба си. в последно време обаче се напъва да пробие и във фолк бранша. Освен няколкото самостоятелни песни има и издадени в дует с Емануела и Илиян, но въпреки това все още не може да превърне нито една от тях в хит.

 

Фолк певицата Киара е сред участничките в „Ергенът“ 3

24-годишната певица е известна с твърде разкрепостеното си поведение. От бранша издават, че Киара се впуска в надпреварата за сърцето на Александър само заради шумната реклама. Запознати издават, че по всяка вероятност е отпаднала още в самото начало от надпреварата, предвид че е заминала за Миконос малко след началото на шоуто, а след това и за Париж.

 

Третият сезон на „Ергенът“ ще стартира в средата на февруари. Тази година риалитито е заснето в съседна Гърция, а сред участничките има доста различен тип момичета.

Източник: Уикенд