май 08, 2024

Фолк звездата Петра на 2х30: Животът ми е цветя, рози и приказки

Най-голямото богатство е семейството й

https://kliuki.net/liubopitno/folk-zvezdata-petra-na-2h30-zhivotat-mi-e-cvetya-rozi-i-prikazki/210884 Kliuki.net
Фолк звездата Петра на 2х30: Животът ми е цветя, рози и приказки

Фолк певицата Петра придобива известност през 90-те години на миналия век. Превръща се в любимка на публиката още с първия й албум „Хищна хиена“.

 

Едва ли някой подозира, че Петя Атанасова, както е истинското й име е завършила държавния университет в Санкт Петербург и докато пребивава в някогашния братски СССР, ходи по участия с руски музиканти. След дипломирането си работи като учителка в Хасково, където създава музикална банда, с която свири в ресторант.

 

Зад гърба си има три брака, два развода и две дъщери от българските си съпрузи. С гърка Димитрис се чувства перфектно и твърди, че не е виждала мъж като него. От години тя е щастливо задомена в Кипър.

 

Твърди, че и на 2 х 30 години се чувства прекрасно. Честването на юбилей, който бе на 8 октомври започнало още от първия ден на месеца и вероятно ще продължи до 1 ноември, за когато е планиран круизът, подарък от съпруга й Джими.

 

Първите си пари – 290 рубли заработила като вариететна певица. Баща й бил категорично против, но я навил лично министърът на културата в СССР. Купила си сиамско коте, което кръстила Мики и така сбъднала мечтата си да има коте. Съжалява само за един момент от живота си и с удоволствие би го заменила с нещо позитивно, но не казва за какво точно става въпрос.

 

Фолк звездата Петра на 2х30: Животът ми е цветя, рози и приказки

Определя себе си като успяла жена не за друго, а защото е родила две деца и е категорична, че няма по-хубаво нещо от това, тъй като те са смисълът на човешкия живот. Има и внуци. Чувства се успяла и затова, защото е постигнала почти всичките си мечти.

 

На въпроса дали се чувства богата отговаря утвърдително и бърза да поясни, че се чувства така заради децата, които са нейната светлина. Богата е и с любовите си, които не са забравени. Радва се, че душата й не остарява и допълва, че нейната е на винаги на 25.

Източник: Уикенд