април 27, 2024

Фолкдивата Мария: Много си обичам и обгрижвам устните, те са моята запазена марка

Критиките не я събарят, а я карат да надгражда

https://kliuki.net/liubopitno/folkdivata-mariya-mnogo-si-obicham-i-obgrizhvam-ustnite-te-sa-moyata-zapazena-marka/219179 Kliuki.net
Фолкдивата Мария: Много си обичам и обгрижвам устните, те са моята запазена марка

Поп фолк дивата Мария несъмнено е от певиците, притежаващи много качества и докато едни я боготворят, то други я наричат снизходително „Мара Отварачката“. Така или иначе обаче, никой не остава безразличен към нея. Дори онези, които не слушат песните й, са наясно с подробностите от интимния й свят, тъй като популярните вестници, сайтове и списания се надпреварват с писания за нея.

 

Едва ли има някой, който да не е наясно, че миньончето има три брака зад гърба си, както и това, че в брака с третия й съпруг Мирослав Соколов, се е случвало да прехвърчат и опасни искри. Тези дни тя обяви официално, че е в развод с него.

 

Споделя, че за нея е гордост, че е част от „Като две капки вода“. За нея това е сбъдната мечта, тъй като искала да има постоянно присъствие в домовете, ума и очите на хората. Определя себе си като човек, който или прави нещо, или нищо и допълва, че хората от „Капките“, са се превърнали в нейно второ семейство, което с нетърпение очаква да срещне отново.

Признава, че в първия лайф заложила на изпълнение на Елени Фурейра, защото я харесва и я чувства близка до самата нея. Макар обаче да обожава да танцува, танците, не са от нещата, които й идват отръки. Избирайки да имитира Елени, провокирала себе си, но си дала сметка, че освен в танците, срещнала затруднения да я имитира в енергията и хореографията. Тъй като е открит човек, не й е лесно да влиза в чужда кожа. Факт е обаче, че винаги може повече.

 

Категорична е, че критиките, упреците и обидите не са й стигнали дори до ушите, тъй като е концентрирана върху следващото си представяне. Освен заетостта й във формата, има ежедневни участия. По принцип е от тези, които ценят критиката, но невъзпитаните хора никак не й се нравят. Негативното го трие и не може да й въздейства, понякога дори не го чете.

 

По отношение на подигравателните коментари на Кулагин и Боби Ваклинов, тя отбелязва, че явно са хора, които на чужд гръб и с лошо възпитание се опитват да влязат в словесни войни, целящи да станат известни. Категорична е обаче, че ще им се наложи да поработят върху себе си поне 20 години, за да се изградят и да могат да достигнат до нормален разговор с нея.

 

Не я притесняват и забележките на журито, а я мотивират и изграждат още повече. Много е важно хората да не забравят, че „Капките“ е изцяло позитивно шоу.

Единственото притеснение за нея е по време на подготовката, но щом излезе на сцената за лайфа, настъпва истинското забавление за нея.

 

Определя Фънки, с когото били жури в „Мюзик айдъл“ като рядко възпитан и високо интелигентен човек, при това изключително грамотен музикант – най-добрият в областта си. За него може да изрежда само хубави неща и била много щастлива, когато го видяла в „Капките“. Убедена е, че оценките му за нея, винаги ще са обективни, а критиките му – градивни.

 

Признава, че много би се радвала, ако успее да влезе поне в четворката в „Капките“ и за целта, ще продължи да се подготвя, както подобава. Категорична е обаче, че каквото и да спечели от формата, наградата ще бъде ориентирана към благотворителна кауза.

Споделя, че най-голямата грешка, която е допускала в живота й е решението й да се откаже от певческата кариера. Към момента се е отдала изцяло на работата си като изпълнител и хвърля цялата си енергия и време в това.

 

Авторското й парче, което излезе преди месец, се радва на огромен интерес. Издава, че в момента подготвя нова динамична песен, която ще види бял свят през април. Като цяло е настроена на творческа вълна.

 

Марая, която е вече 10-и клас в Англо-американското училище, е много самостоятелна. Мечтае да я изпрати в чужбина, ако има финансовата възможност. Иска да учи в „Бокони“ като за целта се подготвя с уроци по математика. Работи сериозно и за изграждането и образованието си, освен това спортува. От малка е войник, следващ пътя си.

 

Подчертава, че дъщеря й също слуша попфолк, но не се запознала от нея с жанра, а научила за тази музика от приятели в училище. Категорична е обаче, че няма каквито и да било корекции и не би й ги позволила на този етап. Не отрича мълвата, че си има гадже, но бърза да допълни, че сега й е времето, тъй като е тийнейджърка и тепърва ще навлиза в живота, а любовта може да я научи само на хубави неща.

 

Мария признава, че не носи сутиен от години. Поддържа тялото си, за да се чувства комфортно, а не да й се налага да го коригира. Спортува много, грижи се за корема и краката си, обича да ходи с клинове и къси фланелки, тъй като смята, че притежава хубава фигура, благодарение на дисциплината, която има в спорта и храненето. Чувства се прекрасно с килограмите си – 40-42.

 

Подчертава, че всички корекции, които е искала, ги е направила, а някои като бюста й – дори 2 пъти. Твърди, че благодарение на майка й има добър ген и не й се налага да полага големи усилия. Поддържа си обаче редовно устните, които са се превърнали в нейна запазена марка и страшно много си ги обича. Категорична е, че жената винаги трябва да е в топ форма и да ухае добре – на чисто, а не на парфюми.

 

Признава, че е подала молба за развод с Мирослав Соколов по взаимно съгласие и е категорична, че отношенията им, са приключили. Надява се да е оставила само хубави спомени след себе си.

Вече не желае да дава каквито и да било заявки за мъжа до себе си. Това, което я отвращава е предателството, лъжата, изневярата и низките страсти. Когато човек злоупотреби с нея, си тръгва от него и в главата, и в сърцето й. Има силата и духа да слага край, когато е необходимо, не е от тези, които търпят безкрайно в името на материалните неща. Твърди, че за нея на първо място винаги е голямата любов и иска в лицето на човека до нея да открива добър приятел, тъй като самата тя умее да е приятел и в хубави и в лоши дни – „Винаги съм била едно малко гръбче за големи хора. Този, който не е съумял да оцени това, е губещият“.

 

Тя е с доста висок праг на търпимост и преди да приключи взаимоотношенията си с някого завинаги, дава шанс да се поправи. Не смята, че всеки е такъв, какъвто е и не се променя. Винаги се бори докрай, но когато прости на интелигентен човек, той ще го оцени, но ако е човек на ниски вибрации, отчита твоята прошка едва ли не като проява на глупост и си позволява пак и пак…

 

Недоумява защо в медийното пространство се твърди, че с Мирослав Соколов е живяла едва ли не като принцеса и допълва, че принцесата не бяга от замъка. В този ред на мисли си е дала сметка, че българинът много обича да слага етикети и да измисля митове и легенди, на които да се радва.

 

Относно папарашката снимка, запечатала паркирания й джип на забранено място в центъра на София, Мария казва, че има само два фиша. Относно излязлата снимка твърди, че била паркирала веднага след знака. Виждайки фиша, разбрала, че е допуснала грешка, мислела, че е в платена зона и пуснала есемес за платено паркиране, което е доказуемо. Всеки е наясно, че в София е трудно да се намери място за паркиране и обикновено оставя возилото си на платен паркинг. Ще си понесе наказанието за допуснатата грешка. В заключение посочва, че е стриктен човек, който винаги е спазвал правилата.

Източник: Уикенд