март 29, 2024

Галена чукна 38 без парти

Вдигна наздравица за любовта

https://kliuki.net/liubopitno/galena-chukna-38-bez-parti/203781 Kliuki.net
Галена чукна 38 без парти

На 21 май Галена отбеляза 38-ия си рожден ден, но без пищно парти, както прави обичайно.

 

Този път тя празнува само в компанията на семейството си.

 

Певицата, която напоследък често отменяше участията си поради здравословни причини, обяви решението си и сподели в Инстаграм кадър с мъжа й Галин и синовете им Стефан и Александър.

 

Галена чукна 38 без парти

Четиримата позират до мощен мотор на бляскавия фон на стълбище и огромен полилей. От коментара й обаче не става ясно дали кадърът е направен в просторния й дом, който с Галин построиха за семейството си в покрайнините на Велико Търново.

 

За сметка на това Галена отбелязва, че този път е избрала да празнува в обкръжението на най-важните хора в живота й – семейството. Допълва, че любовта и подкрепата им, са нейното съществуване. Добавяйки и тези на феновете си, не се сеща за нещо, което да й липсва. Коментира, че не й остава нищо друго, освен да каже едно голямо „Благодаря!“, подчертавайки, че години, любови и чаши вино не се броят. Заключава, че ще вдигне наздравица за любовта.

 

Безспорен факт е, че хитовата певица не може да се оплаче от липса на внимание и обич. Колегите й също се втурнаха да я поздравяват, а и феновете й я боготворят. Тъкмо заради любовта си към нея, те винаги се тревожат, когато се заговори, че е отслабнала драстично с инжекции за диабетици или че е отменила поредното си участие заради неразположение в резултат на нестандартната й диета. До момента певицата не е коментирала тези слухове.

Източник: Уикенд