април 19, 2024

Галена финансирала фирмата на Меди

Само времето ще покаже кой крив и кой прав

https://kliuki.net/liubopitno/galena-finansirala-firmata-na-medi/200917 Kliuki.net
Галена финансирала фирмата на Меди

Оказва се, че Меди и приятелката му Сашка, с която работят от доста време заедно, са вгорчили живота на не един и двама колеги.

 

Това била цената за прогреса на продуцентската им фирма „Мега Стар”, която според мълвата била финансирана от Галена. Тайната бе разкрита от Андреа при последната й медийна изява.

 

Галена финансирала фирмата на Меди

„Мои колеги ми казват: „Ами тя звъни по заведенията и казва: „Не го канете еди-кой си, ще ви провали участията, ще ви изгони хората”, обясни Андреа.

Тя обаче категорично отказва да назове имена под предлог, че ще ги злепостави. Бърза обаче да допълни, че колегите, които са й се оплакали, са изключително коректни.

 

Посочва, че поне десетина са колегите, оплакали се от тази жена. Всички те споделили, че им прави мръсотии в различните заведения. Според бившата пайнерка това нито е редно, нито пък трябва да се толерира.

 

Очевидно Андреа се е втурнала да проучва ситуацията, след като дочула, че и към самата нея е имало същите приказки от въпросната жена. Тя първоначално си помислила, че причината може да е съвсем тривиална като например, че Сашка може просто да има нещо против нея.

 

„Въпреки че не знам какво може да има към мен една жена от нейния клас, но го прави към други изпълнители”, заяви Андреа. Разпитвайки, тя си дала сметка, че далеч не е единствената потърпевша.

 

Сашка е съдружник с Меди в продуцентската фирма „Мега Стар” и се занимавала с уреждането на участия на изпълнители. Андреа уточнява, че според Търговския регистър дяловете им, са 50 на 50. Покрай проучването си, блондинката дочула и слухове, че колежката й Галена, с която на времето направиха дуета „Блясък на кристали”, е финансирала продуцентската фирма „Мега Стар”, но не може да го потвърди.

 

По едно време се носеше мълвата, че циганинът с рождено име Мехмед Гогов, е имал интимни отношения с Галена. Така или иначе, тъкмо прогресът на новата фирма и нейните изпълнители, сред които има роднини на Меди, са причината за подмолните действия, на които Андреа и нейни колеги се натъкнали. Сашка подливала вода на конкуренцията пред собственици на заведения, като по този начин очевидно осигурява преднина за изпълнителите, продуцирани от фирмата „Мега Стар”, която движат с Меди.

 

Към момента няма ответна реакция, но в бранша се изтъква и контра версията, че Сашка подпомогнала възраждането на кариерите на не един и двама изпълнители, като се заела да ги менажира. Каква точно е истината, само времето ще покаже.

Източник: Уикенд