април 27, 2024

Галена и Азис позволиха страстта им да изригне насред сцената

Дали демонстрираната страст е наложена само от общата им песен или има друга причина, поради която не могат да спазват дистанция

https://kliuki.net/liubopitno/galena-i-azis-pozvoliha-strastta-im-da-izrigne-nasred-scenata/218411 Kliuki.net
Галена и Азис позволиха страстта им да изригне насред сцената

Макар отдавна да е ясно, че Галена и Азис, са близки приятели, като че ли двамата си позволиха да пресекат границите на невинното приятелство на турнето в Щатите. Тези дни Мама Ураган и Кралят на попфолка пяха с Меди пред българските общности в Лас Вегас и Чикаго, увивайки тела и преплитайки ръце пред феновете си. В разгара на един от купоните, двамата дори се целунаха по устните.

 

От видеата, качени в социалните мрежи феновете им остават с впечатлението, че докато изпълняват дуета си „По, по, по“, емоциите им ескалират. Галена и Азис пренасят страстта на лирическите си герои от хита на сцената. Докато Азис прегръща колежката си, заравя лице в тила й, гали я и дори си позволи да сложи длан на задните й части. Ако не се знаеше за интимните предпочитания на Азис, като нищо досега да беше тръгнал слух, че двамата имат връзка.

 

Не е изключено да е бил предразположен от оскъдната блестяща рокля, представляваща бюстие и пола, свързани с лента, с които Галена се представи на сцената. Останалите тоалети, които певицата облече по време на изявите си в Щатите, също бяха кой от кой по-изрязани.

Тя също не отстъпи на колегата си по милувки, с които обсипваше лицето му, докато пееха в дует, а от време на време се сгушваше в прегръдката му. Добре, че мъжът на Галена – бизнесменът Галин Атанасов не е ревнив, или поне не е имал повод до момента да демонстрира това си чувство…

Източник: Уикенд