април 28, 2024

Галена се радва на вила в Черноморец, подарена й от свекървата

Имотът разполага със собствен басейн и е на пет минути от плажа

https://kliuki.net/liubopitno/galena-se-radva-na-vila-v-chernomorec-podarena-y-ot-svekarvata/212734 Kliuki.net
Галена се радва на вила в Черноморец, подарена й от свекървата

Галена и мъжът й вече са собственици на още един палат – този път на морето.

Благодарение на щедростта на свекърва си, от това лято чалга звезда №1 у нас, може да търчи по участия от луксозната си вила. Баба Стефка купила по една и за двамата си наследници в Черноморец – Галин (половинката на певицата) и Кристиян.

 

Макар вилите да са връх на модерното строителство, в сравнение с имота им във Велико Търново, този в Черноморец не е толкова голям. Затова пък има всички удобства и е заобиколен от зелени площи, а в двора има басейн. Да не пропускаме и приказната гледка към морето и близостта на плажа.

 

Тъй като вилите са построени малко по-нависоко, докато Галена и останалите от фамилия се плацикат в басейна, могат да съзерцават синия хоризонт. Ако пък им се прииска пясък, за пет минути могат да слязат пеша до плажа.

 

Галена се радва на вила в Черноморец, подарена й от свекървата

След като вилите били завършени това лято, Галена и семейството й вече сефтосали своята. В съседната пък веднага се настанил девер й. Близостта на вилите позволява родата на Галин да се събира за обща морска ваканция. Азис често гостувал на колежката си, с която са добри приятели, а Галин се проявявал като перфектен домакин и кулинар и веднага се захващал с приготвянето на барбекюто в двора.

 

И макар да не става ясно какъв е интериорът на лятната къща, отвън имотът не прави впечатление с помпозност за разлика от постоянния им дом във Велико Търново, който се простира на площ от 1900 кв. м. в района на кв. „Картала“.

Източник: Уикенд