април 28, 2024

Гергана Гунчева яхна електричка за 60 бона (ФОТО)

Вероятно е взела возилото на изплащане

https://kliuki.net/liubopitno/gergana-guncheva-yahna-elektrichka-za-60-bona-foto/214836 Kliuki.net
Гергана Гунчева яхна електричка за 60 бона (ФОТО)

И Гергана Гунчева замени автомобила си с електричка. Тя е заложила на BMW i3, струващо около 60 бона. Автомобилът разполага с всички екстри и голяма навигация с най-новите карти на Източна Европа.

 

Предполага се, че бившата миска е взела возилото на изплащане, разчитайки на заплатата си от bTV, където представя спортните новини. Предвид факта, че работното й място е в центъра на София, се предполага, че й е писнало да плаща за синя зона и поради тази причина е решила да се обзаведе с електромобил.

 

Гергана Гунчева яхна електричка за 60 бона (ФОТО)

Преди развода й с Петър Бакърджиев, тя живееше в къщата им в Горна Малина, но след раздялата вече е в София, заедно със синовете си. Гергана е сред малцината в телевизионните и моделските среди, които нямат интервенции по лицето и тялото си. Никога не е спала с мъже за пари, нито пък има богати любовници, които да я издържат.

 

 Преди десетилетие носителката на титлата „Мис България“ за 2004 . се омъжи тайно за приятеля си – спортният журналист Петър Бакържиев, известен като плейбоят на bTV. Разводът им отново бе таен и се състоя преди две години.

 

Преди Гергана, Бакърджиев имаше връзка с Виктория Петрова, а след развода си с миската пък се хвана с млада красавица на име Кристина, която също заряза, след като я направи дете.

Източник: Уикенд